Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Santa Marina Resort

Το Santa Marina Resort βρίσκεται πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας, λίγα χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, τους φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους και ταυπόλοιπα αξιοθέατα.

Με 208 δωμάτια και σουίτες, προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή. Ακόμη, διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήθος υπηρεσιών, καταπράσινους κήπους, spa, μεγάλη πισίνα, παραλία κ.ά.

Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο με τις συγκοινωνίες, καθώς κοντά του υπάρχει στάση λεωφορείου που το συνδέει με το Ηράκλειο και το αεροδρόμιο.

Santa Marina Resort

O μπουφές του Ελληνικού Πρωινού είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του Santa Marina, καθώς φτιάχνεται με αυθεντικές τοπικές πρώτες ύλες που συνδυάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής.

Ροφήματα όπως το φασκόμηλο και το δίκταμο ξεχωρίζουν για τη γεύση, αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες τους, ενώ οι σταφιδοελιές και οι αλατσοελιές, τα μυζηθροπιτάκια, τα ξεροτήγανα, ο χαλβάς, τα γλυκά του κουταλιού, η μαρμελάδα από κυδώνι, τα αρτοσκευάσματα (τσουρέκια, παξιμάδια, κριτσίνια κλπ), το σφουγγάτο, τα χορτοπιτάκια και το καπνιστό χοιρινό είναι μόνο ορισμένα από τα τοπικά προϊόντα που μπορεί να απόλαυσει κάποιος στο Ελληνικό Πρωινό!

07833

Santa Marina Resort

Διεύθυνση:ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Τηλέφωνο:2810 261103

Santa Marina Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.