Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

San Stefano

Στις πλαγιές του Πηλίου, στη γραφική Τσαγκαράδα με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο, βρίσκεται το τετράστερο ξενοδοχείο San Stefano. Πλήρως ανακαινισμένο υπό νέα ιδιοκτησία, άρχισε να λειτουργεί την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009. Διαθέτει 30 δωμάτια και 2 σουίτες. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, φιλοξενούν 2-4 άτομα και είναι εξοπλισμένα με τα καλύτερα υλικά, ώστε να παρέχουν στον κάθε επισκέπτη υψηλών προδιαγραφών ανέσεις, ενώ οι ιδιαίτεροι χώροι του ξενοδοχείου, όπως το Champaign Bar της Bollinger, η καφετέρια και η τραπεζαρία προσφέρουν στους επισκέπτες ξεχωριστές στιγμές!

San Stefano

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου φροντίζει, ώστε ο πρωινός μπουφές, ο οποίος είναι πλούσιος σε παραδοσιακά προϊόντα, να καλύπτει κάθε επιθυμία!

Το φρέσκο ψωμί είναι το πρώτο που υπάρχει μαζί με όλα τα υπόλοιπα είδη αρτοσκευασμάτων, ενώ ξεχωρίζουν ακόμη, το ελληνικό γιαούρτι, τα ελληνικά τυριά (φέτα, ανθότυρο και γραβιέρα) και αλλαντικά με τη συνοδεία ελιών, φρέσκων λαχανικών και τα τοπικών τσιτσίραβλων!

Στα ζεστά, την τιμητική τους έχουν οι σπιτικές πίτες (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πιπερόπιτα κλπ), καθώς και η αχνιστή σούπα τραχανά, ενώ το τοπικό λουκάνικο και οι άφθονες παρασκευές αυγών συμπληρώνουν τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου.

Φρέσκος χυμός πορτοκάλι, βούτυρο, ντόπιες μαρμελάδες, γλυκό φιρίκι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γυναικών Ανηλίου και μέλι Πηλίου με κάθε είδος ζεστό ή κρύο καφέ και όλα τα είδη αφεψημάτων, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε ο φιλοξενούμενος να είναι πάντα απόλυτα ευχαριστημένος.

02733

San Stefano

Διεύθυνση:Τσαγκαράδα Πηλίου
Τηλέφωνο:24260 49448
Ιστότοπος: http://www.sanstefano.gr

San Stefano

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.