Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sagini Hotel

Το ξενοδοχείο Σαγήνη, βρίσκεται στην Αιδηψό και αποτελεί έναν ιδιαίτερο τύπο καταλύματος. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του, η εκπληκτική τοποθεσία του, οι καταπράσινοι περιβάλλοντες χώροι και ταυτόχρονα ο φιλικός και οικογενειακός χαρακτήρας που αποπνέει, δημιουργούν ένα μείγμα χαλάρωσης, άνεσης και πολυτέλειας που εισπράττεται άμεσα από τους επισκέπτες. Στόχος της διεύθυνσης και του προσωπικού, είναι η παροχή αυθεντικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, για διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Sagini Hotel

Καθημερινά, στο πρωινό του Sagini Hotel, προσφέρονται εκλεκτά ελληνικά εδέσματα, ενώ είναι διάχυτη η οικογενειακή ατμόσφαιρα!

Το πρωινό αποτελείται από τρία μέρη: αρχικά σερβίρονται ροφήματα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται ελληνικός καφές, χυμοί φρούτων, φρέσκο γάλα Β. Εύβοιας, βότανα από τα βουνά της περιοχής κλπ.

Στη συνέχεια, προσφέρονται χειροποίητες πίτες με βάση το τυρί και τα λαχανικά, στις οποίες συγκαταλέγονται η σπανακόπιτα, η τυρόπιτα, η σπανακοτυρόπιτα, η μανιταρόπιτα, το μπουρέκι από ξυνόγαλο και η τοπική ξυνομυζήθρα. Επίσης, σερβίρονται παρασκευές αυγών, πιάτο με ποικιλία ζεστού ψωμιού, φρυγανιές, χειροποίητες μαρμελάδες και βούτυρο, διάφορα είδη κέικ κ.ά.

Τέλος, παρέχεται και ένα ελαφρύ γλυκό, όπως ρυζόγαλο ή κρέμα που φτιάχνεται στο παρασκευαστήριο του ξενοδοχείου. Εναλλακτικά, παρέχεται γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού του ξενοδοχείου ή γλυκές γεύσεις που αρμόζουν στη φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού, όπως μηλόπιτα, πάστα φλώρα, σιμιγδαλένιος χαλβάς ή γαλατόπιτα! Φυσικά δεν λείπουν τα φρούτα, κομμένα από τον κήπο του ξενοδοχείου!

13731

Sagini Hotel

Διεύθυνση:ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 85
Τηλέφωνο:22260 60233
Ιστότοπος: http://www.hotelsagini.gr/

Sagini Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.