Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Royal Hotel

Σε ένα όμορφο χωριό της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το Πολύχρονο, εδρεύει το Royal Hotel, ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, τριών αστέρων, έτοιμο να προσφέρει όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές. Ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους και πολύ κοντά στη γαλαζοπράσινη θάλασσα του Τορωναίου κόλπου, παρέχει όλες τις ανέσεις που επιθυμεί ένας ταξιδιώτης. Το Royal Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές και υπόσχεται να παράσχει όλα όσα έχει κανείς στο σπίτι του και… πολλά παραπάνω!

Royal Hotel

Στο Royal Hotel, ο επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό που σερβίρεται σε μπουφέ, στο εστιατόριο Symposium.

Ο πρωινός μπουφές, προσφέρει σε καθημερινή βάση, φρέσκο ζεστό ψωμί από τον φούρνο του χωριού, ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες, φτιαγμένες από οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Άργος, καθώς και ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι. Από τον μπουφέ δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ζεστά εδέσματα – φτιαγμένα με μεράκι σε οικογενειακό φούρνο της Θεσσαλονίκης – όπως οι χειροποίητες πίτες και η κλασική και γνωστή σε όλους μπουγάτσα Θεσσαλονίκης.

Τα αυγά που χρησιμοποιούνται, σε όλες τις τεχνικές μαγειρέματος, προέρχονται από πτηνοτροφικές μονάδες του Κιλκίς, ενώ τα αλλαντικά και τα τυροκομικά είναι επώνυμης ελληνικής εταιρίας. Επιπλέον, ξενοδοχείο με έδρα την Χαλκιδική δεν θα μπορούσε να μην σερβίρει στους πελάτες του τα διάσημα προϊόντα της περιοχής, δηλαδή, μέλι, ελιές και ελαιόλαδο!

12787

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλογραβιέρα (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Ρυζόγαλο
Μπουγάτσα
Σταφιδόψωμο
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Αλισφακιά (Φασκόμηλο)
Ελληνικός καφές

Royal Hotel

Διεύθυνση:ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23740 51030
Ιστότοπος: http://www.royalhalkidiki.gr

Royal Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.