Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sensimar Royal Blue Resort & Spa

Το πολυτελές adults only resort, Sensimar Royal Blue Resort & Spa βρίσκεται στον Πάνορμο Ρεθύμνου, μια υπέροχη τοποθεσία στη βόρεια ακτή της Κρήτης, έτοιμο να χαρίσει ονειρεμένες διακοπές, χαλαρωτικές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις!

Ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό του μπλε χρώματος του Αιγαίου με το γαλήνιο πράσινο των πανέμορφων κήπων του, ενώ διαθέτει ακόμη, μοναδικές υπηρεσίες, κομψά δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, exclusive βίλες, πολυάριθμες πισίνες, υπέροχους χώρους για διάφορες εκδηλώσεις κλπ.

Sensimar Royal Blue Resort & Spa

Στον πρωινό μπουφέ του Sensimar Royal Blue Resort & Spa συναντά κανείς πλήθος παραδοσιακών εδεσμάτων.

Από όλα αυτά, ξεχωρίζει η σαρικόπιτα, ένα καθαρά τοπικό προϊόν με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης το όποιο συχνά συναντάται σε παραδοσιακούς γάμους. Τα κύρια συστατικά του είναι αλεύρι, νερό, αλάτι και φυσικά η ξυνομυζήθρα. Άλλο ένα ενδεικτικό έδεσμα του πρωινού είναι το κρητικό σφουγγάτο, μια παραδοσιακή κρητική ομελέτα με αυγό, κολοκύθι, ντύματα, πιπεριές κλπ.

Επιπλέον, προσφέρονται ροφήματα (όπως φασκόμηλο και δίκταμο), ελιές και ελαιόλαδο από παραγωγό της Κρήτης, ανθόγαλο, κρητικό κρεμώδες τυρί πλούσιο σε λιπαρά και με λίγο ξινή γεύση και μυζήθρα, μαλακό τυρί πλούσιο σε λιπαρά κ.ά.

14457

Sensimar Royal Blue Resort & Spa

Διεύθυνση:58 ΧΙΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τηλέφωνο:28340 55000
Ιστότοπος: http://www.royalblueresort.gr

Sensimar Royal Blue Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.