Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rodos Palladium Leisure & Wellness

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο πολυτελείας, Rodos Palladium Leisure & Wellness συνδυάζει αρμονικά την διακριτική πολυτέλεια και την αυθεντική ποιότητα ενώ παράλληλα φημίζεται για την εξαιρετική παροχή σε υπηρεσίες, τα ατμοσφαιρικά bars, την μεγάλη τροπική του πισίνα και τα κομψά εστιατόρια με εκλεκτή Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

Το Rodos Palladium διαθέτει εντυπωσιακούς και άνετους συνεδριακούς χώρους το οποίο το καθιστούν ιδανικό όχι μόνο για διακοπές και χαλάρωση, αλλά επίσης κατάλληλο για την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Rodos Palladium Leisure & Wellness

Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια ημέρα. Ο αστείρευτος γαστρονομικός πλούτος της χώρας μας – με όλη την απλότητα, την καθαρότητα και την αγνότητα των τοπικών προϊόντων – εκφράζεται με τον πιο γευστικό τρόπο μέσα από ένα γνήσιο ελληνικό πρωινό.

Το ελληνικό πρωινό, αρθρώνεται πλούσιο και πολυμορφικό από τόπο σε τόπο. Πρώτες ύλες διαλεγμένες από τους τοπικούς παραγωγούς του νησιού μας, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παραδοσιακά εδέσματα τοπικής ταυτότητας συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής.

To Menu μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αρτοσκευάσματα, τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι, βούτυρο, ξινόγαλα κλπ.), αλλαντικά, κρεατικά, μέλι και παραδοσιακές μαρμελάδες, ελαιόλαδο, αυγά (ελευθέρας βοσκής, βιολογικά κ.ά.), παραδοσιακές πίτες και σούπες, τοπικά γλυκά, φρέσκα φρούτα, χυμούς και φρουτοσαλάτες ή λαχανικά εποχής, κατά προτεραιότητα τοπικής παραγωγής ή βιολογικά, δημητριακά, ροφήματα κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα γαστρονομικών δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, συμμετέχει σε φεστιβάλ γαστρονομίας του Δήμου Καλλιθέας, διοργανώνει επισκέψεις στο οινοποιείο της Εμερυ, μαθήματα ελληνικής γαστρονομίας στους πελάτες του ξενοδοχείου και wine testing (από εταιρεία Εμερυ) σε εβδομαδιαία βάση στο χώρο του κεντρικού εστιατορίου. Τέλος, το αλα καρτ εστιατόριο του ξενοδοχείου, “thalassa”, σερβίρει ελληνική κουζίνα σε καθημερινή βάση.

12407

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Λαδοτύρι Μυτιλήνης (ΠΟΠ)
Χοιρινή Μπριζόλα Καπνιστή
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Σύκο
Γλυκό κουταλιού Σύκο
Τυρόπιτα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Μαύρο
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Αλισφακιά (Φασκόμηλο)
Ελληνικός καφές

Rodos Palladium Leisure & Wellness

Διεύθυνση:ΑΜΜΟΥΔΕΣ Κ0ΣΚΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ
Τηλέφωνο:22410 57300

Rodos Palladium Leisure & Wellness

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.