Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rocabella Deluxe Suites & Spa

Το Rocabella Deluxe Suites & Spa βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, ανάμεσα στην απέραντη θάλασσα και τον υπέρλαμπρο ουρανό του Αιγαίου, ξελογιάζοντας τους επισκέπτες του!

Διαθέτει πανέμορφα δωμάτια και σουίτες με μοντέρνες και πολυτελείς χρωματικές λεπτομέρειες και ένα μαγικό μείγμα με κάθε είδους παροχές και ανέσεις που το καθιστούν έναν μοναδικό για τον επισκέπτη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαπρέπει στον τομέα της τροφοδοσίας για γάμους στη Σαντορίνη και μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα και είναι γνωστό για τις αξέχαστες εμπειρίες γάμου και μήνα του μέλιτος!

Rocabella Deluxe Suites & Spa

To πρωινό του ξενοδοχείου Rocabella Santorini Resort & Spa περιλαμβάνει μια πληθώρα εδεσμάτων από τοπικούς παραγωγούς. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει διάφορα αλλαντικά (απάκι, σύγκλινο, λούζα, προσούτο Ευρυτανίας, κρητικό λουκάνικο κ.ά.) και τυριά (μαλακή μυζήθρα Ίου, γραβιέρα Νάξου, μετσοβόνε κλπ), σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού σε διάφορες γεύσεις, ψαρικά, καπαρόφυλλα Σαντορίνης, κρίταμο, πιπεριές Φλωρίνης, κρίθινο παξιμάδι Κρήτης κ.ά.

Ακόμη, ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει χαλβάς, λουκούμια Σύρου, ρυζόγαλο, διάφορα κέικ, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, παραδοσιακές αλμυρές και γλυκές πίτες κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο, παρασκευάζεται σε καθημερινή βάση, σπιτική πίτα. Επίσης, λειτουργεί εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και διοργανώνονται εκδηλώσεις γαστρονομικού περιεχομένου.

14541

Rocabella Deluxe Suites & Spa

Διεύθυνση:ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
Τηλέφωνο:22860 23711

Rocabella Deluxe Suites & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.