Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rigas Boutique Hotel

Στην πανέμορφη Άθυτο της Χαλκιδικής, το Rigas Boutique Hotel, ατενίζει όλο το καλοκαίρι το απέραντο γαλάζιο, περιμένοντας να ξεναγήσει το κοινό στο φωτεινό του βασίλειο.

Χτισμένο στην άκρη του βράχου, αγναντεύει τον Τορωναίο κόλπο και περιμένει τους επισκέπτες να απολαύσουν την κάθε ξεχωριστή υπηρεσία που αυτό προσφέρει. Η υπέροχη βεράντα του με την πισίνα, το pool bar και το εστιατόριο Tuna Fish Concept, προσφέρει συναρπαστική θέα στη Σιθωνία και τον Άθω, ενώ τα δωμάτια, ευάερα κι ευήλια, ακολουθούν τη γήινη χρωματική παλέτα.

Rigas Boutique Hotel

Το Rigas Boutique Hotel  θέλοντας να αναδείξει τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής εντάχθηκε στο Ελληνικό Πρωινό. Σκοπός του προγράμματος είναι  να γνωρίσουν οι επισκέπτες μας κάποια από τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα που αποτελούν την καρδιά της Μεσογειακής διατροφής και να δοκιμάσουν γεύσεις από τοπικούς παραγωγούς. Οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να γευθούν την ομελέτα τους, διάφορα ψωμιά, παραδοσιακά κουλουράκια, μέλι και ελιές Χαλκιδικής, σπιτικές μαρμελάδες, παρασκευές αυγών, χειροποίητο κέικ, φρούτα εποχής, αλλαντικά και τυριά, γιαούρτι, γάλα και δημητριακά.

10362

Rigas Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΑΦΥΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23740 91187
Ιστότοπος: http://www.rigas-hotel.gr

Rigas Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.