Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Rethymno Mare

Το Rethymno Mare είναι ένα τετράστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, κτισμένο σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση 35000 τ.μ στη γραφική Σκαλέτα, 11 χλμ. από το Ρέθυμνο και 64 χλμ. από το Ηράκλειο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο απέραντο Κρητικό Πέλαγος και το καταπράσινο τοπίο, πολυτέλεια και άνεση που συνδυάζονται αρμονικά με την προσεγμένη αισθητική και το όμορφο περιβάλλον, άνετα διαμορφωμένα δωμάτια που συνδυάζουν το παραδοσιακό και το μοντέρνο στυλ με όλες τις ανέσεις, ξεχωριστούς κήπους, απέραντη παραλία και τη γνωστή κρητική φιλοξενία.

Rethymno Mare

Το κρητικό πρωινό έχει αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην μακροζωία και την ποιότητα ζωής των Κρητικών. Όλα αυτά τα στοιχεία διασώζονται από αρχαίες εποχές με συνέπεια να περιέχουν όλη των σοφία των παλαιότερων γενεών. Ένας καλός τρόπος διάδοσης προκειμένου να επιτευχθεί η διάσωση της παράδοσης είναι η προσπάθεια να δοθεί ένα κομμάτι της κρητικής διατροφικής κουλτούρας σε όλους τους επισκέπτες.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο γίνεται παρουσίαση και γευστική δοκιμή ελληνικών τυριών και αλλαντικών στο δείπνο. Επίσης, οργανώνεται βραδιά με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα

07909

Rethymno Mare

Διεύθυνση:ΣΚΑΛΕΤΑ ΠΡΙΝΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ
Τηλέφωνο:28310 71703
Ιστότοπος: http://www.rethymnomare.gr/

Rethymno Mare

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.