Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Residence Villas

Το Residence Villas απέχει 32 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου και βρίσκεται μόλις λίγα μετρά μακριά από την αμμώδη παράλια της Σταλίδας. Είναι ένα μικρό ξενοδοχειακό συγκρότημα, το όποιο χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό της ελληνικής αρχιτεκτονικής, αλλά και από το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον που συναντά ο επισκέπτης. Επιπλέον, τις εντυπώσεις κερδίζει η διάταξη του συγκροτήματος των κτηρίων γύρω από το χώρο της πισίνας και τον ανθισμένο κήπο.

Residence Villas

Στο άριστα διαμορφωμένο και καλαίσθητο εστιατόριο του Residence Villas δίνεται η δυνατότητα στους καλεσμένους να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία της ελληνικής κουζίνας και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις που συνοδεύουν το Κρητικό Πρωινό και τις διατροφικές παραδόσεις του νησιού.

Η μέρα στο Residence Villas ξεκινάει με πανδαισία από αρώματα της κρητικής υπαίθρου, καθώς δίπλα στον καφέ, προσφέρονται αφεψήματα από βότανα (δίκταμο, χαμόμηλο, το τσάι του βουνού κλπ) και φυσικοί χυμοί.

Το φρέσκο ψωμί ημέρας, οι ελιές, τα φρούτα, τα λαχανικά και φυσικά, τα τυριά (φέτα και γραβιέρα) και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχονται όλα από τοπικούς παραγωγούς, ενώ ιδιαίτερη θέση έχουν τα χειροποίητα μπισκότα και κουλουράκια, οι γλυκές και αλμυρές πίτες, φτιαγμένες από την Κρητικιά μαγείρισσα με μεράκι και αγνά, ντόπια υλικά, το ρυζόγαλο, οι τηγανίτες, το γιαούρτιμε τη συνοδεία θυμαρίσιου μελιού ή αποξηραμένων φρούτων κ.ά.

Επιπλέον, προσφέρονται παρασκευές αυγών, μαρμελάδες, κέικ, φρουτοσαλάτα και αλλαντικά.

09370

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Λουκάνικα Ξιδάτα
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Ρυζόγαλο
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Σταφύλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Residence Villas

Διεύθυνση:ΣΤΑΛΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 32486
Ιστότοπος: http://www.residencevillas.gr/

Residence Villas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.