Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Regina Dell’ Acqua Resort

Αριστοκρατική, πολυτελής, συναρπαστική, μοναδική! H Regina Dell’ Acqua Resort είναι η βασίλισσα της Κεφαλονιάς και τα δωμάτια είναι τα κοσμήματα στο στέμμα της!

Χτισμένο στην παραλία της Σκάλας, το ξενοδοχείο Regina Dell Acqua διαθέτει 38 πολυτελή δωμάτια, κάθε ένα μοναδικό, με το δικό του ξεχωριστό στυλ και αισθητική. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες του εκλεκτά γεύματα, όπως και εξαιρετικά σνακ και ποτά, που προσφέρονται στους, ειδικά διαμορφωμένους, χώρους παράθεσης γευμάτων και το Regina Dell Acqua Pool Bar!

Regina Dell’ Acqua Resort

Το Regina Dell Acqua, προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα εκλεκτό πρωινό, που σερβίρεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με θέα το γαλάζιο του Ιονίου και τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας υπό τους απαλούς ήχους της κλασικής μουσικής.

Στον πρωινό μπουφέ διατίθενται καθημερινά, μεταξύ άλλων, φρεσκοψημένα ψωμιά από τοπικό φούρνο, τρία είδη μαρμελάδας, θυμαρίσιο μέλι Κεφαλονιάς, γλυκά του κουταλιού, κομπόστες, μεγάλη ποικιλία δημητριακών, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, φρέσκοι χυμοί και ροφήματα (τσάι, γάλα, διάφορα είδη καφέ, χαμομήλι κλπ), φρέσκα λαχανικά, ελιές και παρθένο ελαιόλαδο, πλατώ τυριών και αλλαντικών, παρασκευές αυγών κλπ.

Επιπλέον, από τα είδη του ζαχαροπλαστείου μπορεί να απολαύσει κανείς διάφορα κέικ, ρυζόγαλο, γλυκές πίτες, τάρτες κ.ά., ενώ από ζεστά είδη προσφέρονται καθημερινά αλμυρές πίτες, όσπρια, κρουασάν κλπ.

Τέλος, για εκείνους που επιθυμούν να πάρουν το πρωινό τους στο δωμάτιο, υπάρχει κατάλογος ala-carte και η παραγγελία πραγματοποιείται μέσω του room service.

14334

Regina Dell’ Acqua Resort

Διεύθυνση:ΣΚΑΛΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:2671083390

Regina Dell’ Acqua Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.