Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Pylaia Boutique Hotel & Spa

Το Pylaia Boutique Hotel & Spa είναι ένα νέο small luxury hotel στην Αστυπάλαια. Χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αστυπαλίτικη αρχιτεκτονική, αλλά και με απόλυτα αφαιρετικό και μοντέρνο ύφος, απαρτίζεται από το κεντρικό κτίριο που φιλοξενεί τις βασικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και 5 μικρότερα διώροφα κτίρια όπου στεγάζονται τα 26 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Παράλληλα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για το λευκό στοιχείο, την άνεση, τη λειτουργικότητα, τη διακριτικότητα, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη μοναδική θέα που προσφέρει προς το Κάστρο της Αστυπάλαιας και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Pylaia Boutique Hotel & Spa

Το Pylaia Boutique Hotel & Spa θέλοντας να ενισχύσει το «Ελληνικό Πρωινό», μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό και γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική παράδοση, διαθέτει μπουφέ με παραδοσιακές, τοπικές αυθεντικές συνταγές και γεύσεις καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της Αστυπάλαιας.

Ο μπουφές περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ζεστές και κρύες νοστιμιές. Ποικιλία από ντόπια τυριά και αλλαντικά, την περίφημη χλωρή (ανθότυρο) και κοπανιστή Αστυπάλαιας, ζυμωμένες στο χέρι παραδοσιακές πίτες (πουγγιά και λαμπρόπιτες), παραδοσιακά χειροποίητα παξιμάδια και κουλούρια (κιτρινοκούλουρο), σπιτικά βουτήματα και κέικ, τοπικό σπιτικό τραχανά με θυμάρι και βότανα κ.ά. Ακόμη, προσφέρονται φρέσκα φρούτα εποχής και λαχανικά, φρέσκο γάλα και γιαούρτι, φρεσκοστυμμένους χυμός πορτοκάλι, φρουτοχυμός, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, τοπικό θυμαρίσιο μέλι, ομελέτες και άλλες παρασκευές αυγών που ετοιμάζονται επιτόπου, καθώς και κάθε κρύο ή ζεστό ρόφημα της αρεσκείας των επισκεπτών.

14453

Pylaia Boutique Hotel & Spa

Διεύθυνση:ΣΙΣΕΜΕΣ ΧΩΡΑΣ
Τηλέφωνο:22430 61070
Ιστότοπος: http://www.pylaiahotel.gr

Pylaia Boutique Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.