Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Princess Kyniska Suites

Εμπνευσμένο από τη Σπαρτιάτισσα πριγκίπισσα Κυνίσκα, τη μοναδική γυναίκα Ολυμπιονίκη της αρχαιότητας, στο αγώνισμα της ιπποδρομίας, το νέο ξενοδοχείο Princess Kyniska Suites δεσπόζει διακριτικά στον κόλπο της Πλύτρας κοντά στη Μονεμβασιά.

Σε ένα παρθένο, απομακρυσμένο, γνήσιο ελληνικό επιβλητικό τοπίο, που θυμίζει έντονα νησί, με τη θάλασσα και τα εντυπωσιακά βουνά να κυριαρχούν, το αμφιθεατρικά χτισμένο ξενοδοχείο υπόσχεται εκτός από τη μαγευτική πανοραμική θέα, ονειρεμένες και ήρεμες διακοπές, σε ένα γαλήνιο περιβάλλον αρμονικά δεμένο με το τοπίο και τη φύση.

Princess Kyniska Suites

Καθημερινά, στο εστιατόριο του Princess Kyniska Suites σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με τα ελληνικά προϊόντα να έχουν την τιμητική τους!

Προσφέρονται φρέσκο ζεστό ψωμί και χαρουπόψωμο, αλλαντικά και τοπικά τυριά, ομελέτα με σπαράγγια, σπιτικές μαρμελάδες, γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, πίτα με λαδωτήρι Νεάπολης, καγιανάς με σύκλινο, γαλατόπιτα, τηγανίτες με μέλι και κανέλα, χαλβάς με πορτοκάλι και σταφίδες, ρυζόγαλο με λεμόνι και κανέλα, πορτοκαλόπιτα, κέικ με κολοκύθι και καρύδια, λουκουμάδες, αλλά και σαΐτι με διάφορα βότανα.

15116

Princess Kyniska Suites

Διεύθυνση:ΘΕΣΗ ΞΥΛΙ
Τηλέφωνο:27320 83410

Princess Kyniska Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.