Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Primoula Hotel

O ξενώνας, τεσσάρων αστέρων, Πρίμουλα λειτουργεί στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου, σε ένα αναστηλωμένο αρχοντικό του 1870. Ο ξενώνας οφείλει το όνομά του στις πρίμουλες, τα πανέμορφα λουλούδια που ανθίζουν στην περιοχή τον χειμώνα.

Η μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού αρχοντικού, τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, ο boutique χαρακτήρας και η ρομαντική ατμόσφαιρα εγγυώνται μια ξεχωριστή διαμονή στα 7 δωμάτια ( standard και superior) και τις 4 διώροφες πέτρινες σουίτες (διαθέτουν όλες σαλόνι με τζάκι, μικρή κουζίνα, λουτρό με ντους και μια ή δύο κρεβατοκάμαρες με ιδιαίτερο λουτρό).

Primoula Hotel

Το πρωινό σερβίρεται τον χειμώνα στην τραπεζαρία και το καλοκαίρι στις πέτρινες αυλές με τη μοναδική θέα σε ολόκληρο τον οικισμό και τον κάμπο.

Το πρωινό βασίζεται σε αγνά προϊόντα της ηπειρώτικης γης και σε κηπευτικά και φρούτα από το κτήμα των ιδιοκτητών στην Πρέβεζα. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται
διάφορα είδη ψωμιών από παραδοσιακό φούρνο των Ιωαννίνων, φρέσκος χυμός πορτοκάλι, ελληνικός καφές και είδη τσαγιού από βότανα των ελληνικών βουνών, παρασκευές αυγών, φρέσκο βούτυρο αγελάδος Δωδώνης, μαρμελάδες, μέλι Ηπείρου και Πελοποννήσου, ελληνικές ελιές, μετσοβίτικα τυριά, γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τους ιδιοκτήτες και τοπικούς παραγωγούς, διάφορες αλμυρές πίτες ανάλογα με την εποχή και την έμπνευση της μαγείρισσας, γλυκές πίτες κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διατηρεί κήπο όπου από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο παράγονται διάφορα λαχανικά, όσπρια κλπ, μέρος των οποίων χρησιμοποιούνται στο σερβίρισμα του πρωινού, στην παρασκευή πίτας και σε άλλες γαστρονομικές δραστηριότητες. Επίσης, παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση παραδοσιακές αλευρόπιτες ή κολοκυθόπιτες.

12346

Primoula Hotel

Διεύθυνση:ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΑ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26530 71133
Ιστότοπος: http://primoula.gr

Primoula Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.