Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Poseidon Hotel & Suites

Το Poseidon είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στη Χώρα της Μυκόνου, μόλις 200 μ. από τους γραφικούς και φημισμένους ανεμόμυλους, που προσφέρει άνετη και οικονομική διαμονή στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του είναι προσεγμένα, κομψά, άνετα και λουσμένα στο κυκλαδίτικο φως, ενώ η πισίνα, το bar, το εστιατόριο, αλλά και το μοναδικό σκάφος που ανήκει στο ξενοδοχείο Poseidon, υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Poseidon Hotel & Suites

Ο πρωινός μπουφές του ξενοδοχείου αποτελείται κατά κύριο λόγο από μη συσκευασμένα υλικά και τοπικές παραδοσιακές πρώτες ύλες, ενώ οι ντόπιες μαγείρισσες εκτελούν καθημερινά σπιτικές συνταγές τόσο σε αλμυρά όσο και σε γλυκά εδέσματα.

Ξεχωρίζουν το ζυμωτό ψωμί από τον γειτονικό φούρνο και τα λαχταριστά κουλούρια με συνδυασμούς κοπανιστής Μυκόνου και ξινότυρου με ελιές βουτηγμένες σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο, η τυρόπιτα, η κολοκυθόπιτα και η χωριάτικη ομελέτα φούρνου που αποτελούν σε καθημερινή βάση τις δυνατές αλμυρές γεύσεις του μπουφέ που γίνονται ανάρπαστες, η τυροβολιά, η φέτα, τα αυγά κλπ. Όσον αφορά τα γλυκά, αυτά προέρχονται κατευθείαν από τις Μυκονιάτισες νοικοκυρές και περιλαμβάνουν γαλατόπιτα, φανουρόπιτα και καρυδόπιτα, όλα φτιαγμένα με αγνά και σπιτικά υλικά. Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ο παραδοσιακός ελληνικός καφές στη χόβολη!

05790

Poseidon Hotel & Suites

Διεύθυνση:ΜΥΚΟΝΟΣ
Τηλέφωνο:22890 22437

Poseidon Hotel & Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.