Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Vitilo

Τo ξενοδοχείο Porto Vitilo βρίσκεται στο Οίτυλο της Μάνης, συνδυάζοντας μοναδικά την ιδανική τοποθεσία με την παραδοσιακή φιλοξενία, υποσχόμενο μία αξέχαστη διαμονή στη Λακωνική Μάνη μέσα σε μία ατμόσφαιρα μεσογειακής πολυτέλειας. Είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στον κόλπο του Οιτύλου, χτισμένο σύμφωνα με τη μανιάτικη αρχιτεκτονική, που εντυπωσιάζει με τη φιλοξενία του και προσφέρεται για όλες τις εποχές του χρόνου.

Διαθέτει 45 δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, καθώς και υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Porto Vitilo

Στο Porto Vitilo στο Οίτυλο, η καλή μέρα φαίνεται από το πλούσιο πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τις ντόπιες νοστιμιές να πρωταγωνιστούν! Προσφέρονται οι καλύτερες παραδοσιακές δημιουργίες της Μάνης και της Πελοποννήσου με υψηλής ποιότητας υλικά και τοπικά προϊόντα, εισάγοντας, παράλληλα, τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στην αυθεντική κουζίνα του Οιτύλου και της Μάνης.

Στον πρωινό μπουφέ, κατέχουν ξεχωριστή θέση, οι γεύσεις που έχουν κάνει τη Μάνη διάσημη σε όλη την Ελλάδα, όπως το μανιάτικο σύγκλινο (καπνιστό χοιρινό), το ντόπιο τυρί, τα λαλάγγια, οι ελιές και το λάδι, το χωριάτικο ψωμί και οι σπιτικές τηγανίτες, κάνοντας το πρωινό στο εστιατόριο του Porto Vitilo, το καλύτερο ξεκίνημα για μια μαγευτική μέρα διακοπών.

10474

Porto Vitilo

Διεύθυνση:ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΟΙΤΥΛΟΥ ΛΑΚΩΝ
Τηλέφωνο:27330 59210
Ιστότοπος: http://www.portovitilo.gr

Porto Vitilo

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.