Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Veneziano

Το Porto Veneziano βρίσκεται Παλαιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, μπροστά στη θάλασσα και 10 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη και το κέντρο, αποτελώντας έτσι ιδανικό τόπο διαμονής.

Λειτουργεί όλο τον χρόνο και διαθέτει 51 δωμάτια και 6 σουίτες σε minimal ναυτικό σχεδιασμό, με εκπληκτική θέα προς το λιμάνι και τη θάλασσα από τα περισσότερα δωμάτιά του, δωρεάν ασύρματο και ενσύρματο internet σε όλους τους χώρους, εξαιρετική κουζίνα, κήπο, μπαλκόνια, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πολλές ακόμη υπηρεσίες!

Porto Veneziano

Το Porto Veneziano επιλέγει υλικά από τοπικούς παραγωγούς και προσεγγίζει με σεβασμό την κρητική διατροφή για να ολοκληρώσει το ταξίδι στην εικόνα και τις γεύσεις του νησιού.

Στο εστιατόριο, κάθε πρωί προσφέρεται με ιδιαίτερη φροντίδα το πρωινό, το οποίο περιέχει επιλεγμένα προϊόντα και μαγειρέματα της Κρήτης. Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται μια πληθώρα επιλογών που περιλαμβάνει φρεσκοστυμμένο χυμό κρητικών πορτοκαλιών, φρέσκα και αποξηραμένα κρητικά παραδοσιακά αρτοσκευάσματα (ψωμί, κουλουράκια παξιμάδια κλπ) από τον φούρνο της γειτονιάς ή από τοπικούς παραγωγούς, κρητικά ντακάκια, γαλακτοκομικά προϊόντα (όπως γάλα, γιαούρτι, κρητική γραβιέρα ΠΟΠ, ανθότυρο, φέτα, πηχτόγαλο Χανίων, βούτυρο κ.ά.), κρητικά αλλαντικά από τοπικούς παραγωγούς, σαλάτες, ελιές και παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, μέλι, τοπικά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, αλμυρά ή γλυκά μαγειρέματα, παραδοσιακές πίτες, παρασκευές αυγών, γλυκά κλπ.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με ροφήματα όπως δίκταμο, μαλοτήρα, φασκόμηλο, ελληνικός καφές, κανελάδα κ.ά.

03688

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Πηχτόγαλο Χανίων (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Κυδώνι
Μπουγάτσα Χανίων
Μπουρέκι
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Πορτοκάλια
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Porto Veneziano

Διεύθυνση:ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ & ΓΛΑΥΚΟΥ
Τηλέφωνο:28210 27100
Ιστότοπος: http://www.portoveneziano.gr

Porto Veneziano

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.