Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Palace Hotel

Το Porto Palace Hotel αποτελεί το πρότυπο της προσιτής πολυτέλειας, ενώ με 179 πολυτελή δωμάτια, προσφέρει τον πιο αναπαυτικό ύπνο στη Θεσσαλονίκη. Τα δωμάτιά του είναι άνετα και κομψά, με μία μεγάλη γκάμα από en suite παροχές. Διακρίνονται σε 129 superior και 28 deluxe δωμάτια, business δωμάτια, Junior και Executive σουίτες, αλλά και τις Presidential ή Vice Presidential σουίτες!

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει 7 ευρύχωρες αίθουσες συναντήσεων και 4 μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, όλες πλήρως εξοπλισμένες, ενώ ξεχωρίζει η Grand Pietra Hall, η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

Porto Palace Hotel

Το πρωινό στο Porto Palace περιλαμβάνει μυρωδάτο αλμυρό κέικ με ελιά ΠΟΠ Χαλκιδικής και ανθότυρο Μακεδονίας, γλυκές και αλμυρές πίτες, αφράτους λουκουμάδες με μέλι ανθέων και γύρη μέλισσας, ζουμερά μανιτάρια a la grecque, χωριάτικο λουκάνικο με μυρωδικά Χολωμόντα, στραπατσάδα με αυγά, τσουρέκι Θεσσαλονίκης με κάστανο και σοκολάτες, δροσερό ρυζόγαλο με βουβαλινό γάλα, μαρμελάδες μακεδονίτικων φρούτων με ολόκληρα κομμάτια, φρέσκο λουκουμάκι τριαντάφυλλο και ρόδι κλπ.

Ξεχωρίζουν ακόμη, τα παραδοσιακά προϊόντα της μακεδονικής γης, όπως ο ελιές Χαλκιδικής και Θάσου, τα τυριά που φτιάχνονται από φρέσκο γάλα της Κεντρικής Μακεδονίας, οι ποικιλίες μελιού, το περίφημο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα μυρωδάτα αλλαντικά, τα φρέσκα φρούτα, τα ψωμιά, το extra παρθένο ελαιόλαδο κλπ.

Όλα τα προϊόντα του πρωινού έχουν τον δικό του χαρακτήρα, ενώ αρκετά συχνά, βρίσκονται στον χώρο οι παραγωγοί τους, προκειμένου να γνωρίσουν τους πελάτες του ξενοδοχείου και να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται γευσιγνωσίες οίνου, σεμινάρια και συνέδρια διατροφής, καθώς και εκθέσεις τοπικών προϊόντων.

13365

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μανούρι (ΠΟΠ)
Χοιρινό Ζαμπόν
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Ακτινίδιο
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Κουλουράκια Βανίλιας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Πράσινες
Ακτινίδια
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Porto Palace Hotel

Διεύθυνση:26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 65
Τηλέφωνο:2310 504500
Ιστότοπος: http://WWW.PORTOPALACE.GR

Porto Palace Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.