Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Mani Suites

Το Porto Mani Suites είναι ένα ξενοδοχειακό σύμπλεγμα τεσσάρων παραδοσιακών κτιρίων στον Κυπάρισσο της Μάνης, στο νοτιότερο άκρο της Πελοποννήσου, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, έτοιμο να υπερβεί κάθε προσδοκία, όλες τις εποχές του χρόνου! Άνεση, απόλαυση, ελευθερία, άπλετο φώς, το αντίκρισμα του μπλε της θάλασσας αλλά και ο ήχος του φυσικού περιβάλλοντος, χαρακτηρίζουν όλους τους τύπους δωματίων του ξενοδοχείου, ενώ η διακόσμηση και ο εξοπλισμός προσθέτουν έναν τόνο πολυτέλειας!

Porto Mani Suites

Ότι βρίσκεται στον μπουφέ του Porto Mani Suites είναι φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά. Από τις παραδοσιακές χορτόπιτες, τις τυρόπιτες και την ομελέτα με τα ντόπια φρέσκα αυγά, το καπνιστό χοιρινό και το λουκάνικο, μέχρι και τις μαρμελάδες και το φρέσκο πολύσπορο ψωμί πάντα από τα χέρια της κ. Σταυρούλας.

Καθημερινά ο επισκέπτης θα βρει φρέσκο βούτυρο, κέικ και βουτήματα, ενώ ποτέ δεν λείπουν τα τυριά (όπως η σφέλα και η γραβιέρα), οι ελιές και το καπνιστό χοιρινό Μανής.

Πρωταγωνιστής του μπουφέ είναι ο φρεσκοστυμμενος χυμός πορτοκαλιού, ενώ πάντα υπάρχουν διάφορα είδη καφέ, τσάι και φασκόμηλο του βουνού. Αποκορύφωμα βέβαια του μπουφέ είναι οι παραδοσιακές τηγανίτες με μέλι, οι κουταλίδες, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους

Το καλοκαίρι, το πρωινό σερβίρεται στη βεράντα του ξενοδοχείου, με θέα το απέραντο γαλάζιο, ενώ τον χειμώνα στη ζέστη αίθουσα του εστιατόριου προσφέρει τη θαλπωρή που χρειάζεται για να απολαύσει κανείς το πλούσιο πρωινό.

15016

Porto Mani Suites

Διεύθυνση:ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ
Τηλέφωνο:27330 55280
Ιστότοπος: http://www.portomani.gr

Porto Mani Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.