Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Koufo

Το ξενοδοχείο Porto Koufo βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στη Σιθωνία. Λειτουργεί από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο και διαθέτει 36 δωμάτια (δίκλινα και τρίκλινα), 3 junior suites και 10 studios.

Χτισμένο λίγα μέτρα από την παραλία, προσφέρει μαγευτική θέα και αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών. Οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν πανέμορφο κήπο με cafe bar, beach bar, δωρεάν internet, πλήρως εξοπλισμένο χώρο συνεδρίασης και δωρεάν χώρο στάθμευσης, ενώ το πρωινό σερβίρεται σε ημιυπαίθριο χώρο δίπλα στη θάλασσα και περιλαμβάνει βιολογικά προϊόντα τοπικής παραγωγής.

Porto Koufo

Το πρωινό στο Porto Koufo σερβίρεται σε ημιυπαίθριο χώρο δίπλα στη θάλασσα και αποτελείται από βιολογικά προϊόντα τοπικής παραγωγής.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ποικιλίες ψωμιού και παξιμαδιών, κουλούρι Θεσσαλονίκης, φρέσκα φρούτα και φρουτοσαλάτες, διάφορα ελληνικά τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα, extra παρθένο ελαιόλαδο, παρασκευές αυγών, ντόπια αλλαντικά, αλμυρές πίτες, ποικιλία μελιού, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, ξηρούς καρπούς και ποικιλία ροφημάτων και καφέδων.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο οργανώνει γευστικές δοκιμές οίνου, καθώς και περιηγήσεις σε τοπικούς παραγωγούς.

10230

Porto Koufo

Διεύθυνση:ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ ΣΥΚ.ΧΑΛΚ/ΚΗΣ
Τηλέφωνο:23750 51094 - 5, 2310 226919, 2310 232784
Ιστότοπος: http://www.portokoufohotel.gr

Porto Koufo

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.