Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Kea Suites

Το Porto Kea Suites βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού της Κέας, κοντά στη γραφική εκκλησία του Αϊ-Γιώργη. Αποτελεί ένα θαυμάσιο καταφύγιο που προσφέρει ατελείωτη θέα στη θάλασσα. Η σύγχρονη αισθητική σε συνδυασμό με το παραδοσιακό στυλ που αποπνέουν οι χώροι του ξενοδοχείου υπόσχονται στον επισκέπτη στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Αποτελείται από ένα σύνολο μεμονωμένων κτισμάτων που εναρμονίζονται πλήρως με το περιβάλλον του νησιού. Διαθέτει ειδυλλιακό κήπο, πισίνα με προσεγμένο περιβάλλοντα χώρο, μπαρ πισίνας, ατμοσφαιρικό χώρο του pool lounge όπου φιλοξενούνται κοινωνικές εκδηλώσεις, εστιατόριο με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα κ.ά.

Porto Kea Suites

Καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ή στον χώρο γύρω από την πισίνα, σερβίρεται πλούσιος μπουφές με τα τζιώτικα και τα υπόλοιπα ελληνικά προϊόντα να έχουν την τιμητική τους.

Από τα τοπικά προϊόντα, ξεχωριστή θέση έχουν το μέλι, οι σπιτικές μαρμελάδες (όπως η μαρμελάδα αμποργκούνα που παρασκευάζεται από μια ιδιαίτερη τοπική ποικιλία σύκου), τα λουκάνικα και η στραπατσάδα με ντόπια αυγά, φέτα και ντομάτα.

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει ακόμη φρεσκοκομμένες ντομάτες σε ροδέλες με επικάλυψη από κατίκι Δομοκού, φρούτα εποχής (όπως ρόδια από τον κήπο του ξενοδοχείου), τυριά (όπως κοπανιστή Κέας και γραβιέρα Κρήτης) και αλλαντικά (όπως η τζιώτικη λόζα), αρτοσκευάσματα, σαλάτες, γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά, τοπικά γλυκά του κουταλιού, ποικιλία ξηρών καρπών κ.ά.

Οι επισκέπτες μπορούν να συνοδεύσουν το πρωινό τους με φρέσκο καφέ, αρωματικά αφεψήματα από τσάι, χαμομήλι, μέντα και να απολαύσουν φρέσκο γάλα και χυμό, συμπληρώνοντας αρμονικά την μοναδική αυτή εμπειρία.

13286

Porto Kea Suites

Διεύθυνση:ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΗΣΣΙΑΣ ΚΕΑΣ
Τηλέφωνο:22880 22870
Ιστότοπος: http://www.portokea-suites.com

Porto Kea Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.