Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Porto Carras Sithonia

Στην πανέμορφη ακτή της Σιθωνίας, περιτριγυρισμένο από 17.630 στρέμματα πνιγμένα στο πράσινο, με ατέλειωτες αμμουδερές παραλίες, όπου τα πεύκα αγγίζουν τη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν το οικογενειακό καταφύγιο των ονείρων τους.

Ευλογημένο με την τέλεια τοποθεσία στη Χαλκιδική, από την ατέλειωτη παραλία που κάθε χρόνο βραβεύεται με το διεθνές σήμα της Γαλάζιας Σημαίας έως την εκπληκτική χλωρίδα και πανίδα που περιβάλλει το συγκρότημα, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, Porto Carras Sithonia προσφέρει ονειρικές διακοπές!

Porto Carras Sithonia

Ο πρωινός μπουφές του Porto Carras Sithonia περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγιορείτικο καρβέλι, χειροποίητα παξιμάδια, κουλούρι Θεσσαλονίκης, κέικ αρωματισμένο με μουντοβίνα (τσίπουρο από μέλι), κουλουράκι με μέλι Χαλκιδικής, αμυγδαλωτά Νέου Μαρμαρά με άρωμα από λικέρ μούσμουλο, χαλβά με σιμιγδάλι και άρωμα αρμπαρόριζας, κέικ με ελαιόλαδο και ανθόμελο, χειροποίητα κλέφτικα λουκάνικα, κατσικίσιο τυρί, ντόπια αλλαντικά και αλίπαστα (όπως π.χ. καπνιστή ρέγγα), παραδοσιακή πατατόπιτα, γαλατόπιτα με άρωμα λιμοντσέλου, σουσαμόπιτα, μπουγάτσα με γλυκιά κρέμα ή με τυρί, φρέσκες μαρμελάδες, μέλι από σουσούρα, παστέλι, καθώς και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού.

05116

Porto Carras Sithonia

Διεύθυνση:ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23750 77000
Ιστότοπος: http://www.portocarras.com

Porto Carras Sithonia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.