Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Platy Beach Hotel

To Platy Beach Hotel είναι ένα ανεπιτήδευτα κομψό, άνετο και γεμάτο ζεστασιά ξενοδοχείο στο Πλατύ Λήμνου, 2 χλμ από τη Μύρινα. Δημιουργήθηκε όταν οι ιδιοκτήτες πήραν το οικογενειακό εξοχικό του παππού και το μετέτρεψαν σε ένα κομψό ξενοδοχείο, με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και διαμερίσματα που προσφέρουν άπλετη θέα στο Αιγαίο πέλαγος και προσκαλούν τους επισκέπτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, ενώ η μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία του το καθιστά το ιδανικότερο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, beach bar, αλλά και παιδική χαρά!

Platy Beach Hotel

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Το γνήσιο, παραδοσιακό πρωινό της Λήμνου που προσφέρεται στο μπουφέ του ξενοδοχείου Platy Beach, δίνει ενέργεια και διάθεση στους επισκέπτες να απολαύσουν κάθε ημέρα των διακοπών τους.

Οι αυθεντικές γεύσεις περιλαμβάνουν πρώτες ύλες από την λήμνια γη, όπως θυμαρίσιο μέλι, τοπικά τυριά, κριθαρένια παξιμάδια, σπιτικές πίτες της Ρέας και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού. Η παράδοση δένει αρμονικά με τις κλασσικές γεύσεις των δημητριακών, των γαλακτοκομικών, των φρούτων και των αλλαντικών, προσφέροντας έτσι μία πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού πρωινού!

14981

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Καλαθάκι Λήμνου (ΠΟΠ)
Γαλοπούλα Βραστή
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Σπανακόπιτα με τυρί
Σταφιδόψωμο
Παξιμάδια Σταρένια
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Platy Beach Hotel

Διεύθυνση:ΠΛΑΤΥ ΛΗΜΝΟΥ
Τηλέφωνο:22540 23583
Ιστότοπος: http://www.platybeach.com

Platy Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.