Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Pilot Beach Resort

Tο Pilot Beach Resort βρίσκεται στον κόλπου του Αλμυρού, κοντά στη Γεωργιούπολη, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς. Με άνετους χώρους, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και μοναδική θέα στο Αιγαίο και τα Λευκά Όρη, θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κρήτη, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την γνωστή αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καλαίσθητα bungalows και σουίτες, εξαιρετικά εστιατόρια, εγκαταστάσεις για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, οργανωμένο health club και μια σειρά από ξεχωριστές δραστηριότητες!

Pilot Beach Resort

Καθημερινά στα εστιατόρια του Pilot Beach Resort σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με τις τοπικές συνταγές να έχουν την τιμητική τους!

Ο μπουφές περιλαμβάνει γεύσεις όπως παρασκευές αρτοσκευασμάτων (είδη ψωμιού, κριτσίνια και παξιμάδια από τον φούρναρη του ξενοδοχείου), κρητική μυζήθρα και γραβιέρα, καπνιστό χοιρινό απάκι, παρθένο ελαιόλαδο από τα 3000 ελαιόδεντρα του ξενοδοχείου, φρέσκα λαχανικά, φρέσκα φρούτα από τον κήπο και την υπόλοιπη Κρήτη, παραδοσιακά γλυκά (χειροποίητη χανιώτικη μπουγάτσα, ρυζόγαλο, λουκουμάδες με θυμαρίσιο κρητικό μέλι, λυχναράκια με καλιτσουνάκια, γλυκά του κουταλιού κ.ά.) μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι με καρύδια, ξηροί καρποί κι αποξηραμένα φρούτα μαζί με τσάι, μαλωτήρα από τον Ψηλορείτη κ.ά.

13043

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Ρυζόγαλο
Μυζηθροπιτάκια
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Pilot Beach Resort

Διεύθυνση:ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28250 61901
Ιστότοπος: http://www.pilot-beach.gr

Pilot Beach Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.