Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Philippeio

Το ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο των Κρηνίδων με θέα την ακρόπολη των Φιλίππων, το Παγγαίο, το Σύμβολο και τον κάμπο.

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τη λαξευμένη πέτρα που ντύνει τον χώρο και κάνει έντονη την παρουσία της χάρη στην καλαίσθητη εικόνα της, τα κουφώματα, τα μηδενικής εκπομπής ήχου mini bar, και τα latex στρώματα και μαξιλάρια που εγγυόνται έναν απολαυστικό ύπνο, τις χειροποίητες εικαστικές παρεμβάσεις και τη μοναδική προσέγγιση στην ελληνική κουζίνα. Παράλληλα, διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ με κλειστό κύκλωμα καμερών.

Philippeio

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλούσιο a la carte πρωινό που σερβίρεται από τις 8:30 έως τις 10:30 π.μ. στο εστιατόριο, υπό τη μαγευτική θέα της περιοχής.

Φρέσκα τοπικά βιολογικά προϊόντα και φυσικοί χυμοί, μέλι, γλυκά του κουταλιού, κατσικίσιο τυρί, σπιτικές πίτες, ζεστά και κρύα πιάτα, αυγόφετες και λαλαγκίτες με μέλι και καρύδια (παραδοσιακό παρασκεύασμα που μπορεί να συνοδευτεί με τυρί και ντομάτα) είναι μόνο μερικά από τα προσφερόμενα εδέσματα.

Παρέχονται ακόμα ομελέτα με συνοδεία λαχανικών και αλλαντικών, μπρουσκέτες και βραστά αυγά, τοστ με ζαμπόν και κασέρι, διάφορες αλμυρές πίτες, καθώς και φρούτα εποχής, βιολογικές μαρμελάδες (σύκο με μέλι, φράουλα) πραλίνα φουντουκιού και βιολογικό γλυκό του κουταλιού με σταφύλι. Το πρωινό ολοκληρώνεται από πιατέλα αλλαντικών (ζαμπόν κασέρι και βραστά λουκάνικα μίνι) με μουστάρδα, καθώς και κατσικίσιο τυρί, ελιές, αγγούρι και ντομάτα.

14711

Philippeio

Διεύθυνση:ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Τηλέφωνο:2510517777 - 2510516500
Ιστότοπος: http://www.philippeio.gr

Philippeio

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.