Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Petradi Hotel

Με την παραδοσιακή πετρόχτιστη μεζονέτα ως υπόδειγμα πηλιορείτικης φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Πετράδι στο Καλαμάκι του Πηλίου, μπαίνει δυναμικά στην ατζέντα των πιο όμορφων ταξιδιωτικών αποδράσεων.

Τα μοναδικής ομορφιάς δωμάτιά του μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές για οικογένειες, ζευγάρια και φίλους. Το κάθε studio έχει τη δική του προσωπικότητα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές άνεσης και ιδιωτικής απόλαυσης. Όλα τα executive studios στο ξενοδοχείο Πετράδι διαθέτουν ευρύχωρη βεράντα με γοητευτική θέα, συνδυάζοντας τη μαγεία του βουνού με τη γοητεία της θαλασσινής αύρας του Αιγαίου.

Petradi Hotel

Το ξενοδοχείο Πετράδι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων κατά το πρωινό του.

Από αρτοσκευάσματα σερβίρονται διάφορα είδη ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων, παρασκευές αυγών, γαλακτοκομικά, μέλι, ελληνικά τυριά (όπως ανθότυρο και τηγανητή φέτα παναρισμένη με σουσάμι και μέλι), λαχανικά, ελιές και ποικιλία από φρούτα εποχής και χυμούς.

Από γλυκά σερβίρονται μυρωδάτο ρυζόγαλο, μηλόπιτα, κορμός σοκολάτας, σοκολατόπιτα, γαλακτομπούρεκο, τηγανίτες και λουκουμάδες, ενώ οι σπιτικές μαρμελάδες περιμένουν καθημερινά τους φιλοξενούμενους.

Από ροφήματα προσφέρονται, μεταξύ άλλων, ελληνικός καφές, τσάι του βουνού, ενώ αξίζει να δοκιμάσει κανείς τις υπέροχες σπιτικές πίτες!

10300

Petradi Hotel

Διεύθυνση:ΚΑΤΣΙΒΕΛΙ ΙΟΥ
Τηλέφωνο:24230 55844, 55590
Ιστότοπος: https://www.petradihotel.gr/

Petradi Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.