Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Park Hotel Larisa

Το ξενοδοχείο Park είναι ένα ευρύχωρο και σύγχρονο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας με θέα τις δύο πανέμορφες πλατείες. Μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης και πρόσφατα ανακαινισμένο (2011), είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών!

Διαθέτει 54 άνετα δωμάτια και 2 σουίτες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, αίθουσες υποδοχής, καφετέρια, μπαρ, αίθουσα συνεδριάσεων, γκαράζ, άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, εύκολη πρόσβαση για ΑμεΑ και ένα φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Park Hotel Larisa

Το πρωινό του ξενοδοχείου Park βασίζεται σε τοπικά και ελληνικά προϊόντα και στοχεύει στην ποιότητα και την ευχαρίστηση του πελάτη.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παρασκευές αυγών από τοπική φάρμα, χειροποίητα κέικ και βάφλες που φτιάχνονται στην κουζίνα από το ειδικευμένο προσωπικό, διάφορα άλλα είδη κρουασάν, τυριά από τη Λάρισα (όπως φέτα και κασέρι), φρούτα εποχής, μέλι Χαλκιδικής, ψωμιά που φτιάχνονται στον φούρνο της γειτονιάς με βάση σπιτική συνταγή, αλλαντικά της εταιρείας ΝΙΚΑΣ, γιαούρτι της εταιρείας Όλυμπος, ποικιλία από κουλουράκια και κριτσίνια που παρασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και θρεπτικός τραχανάς!

Το πρωινό συμπληρώνεται με ροφήματα που περιλαμβάνουν διάφορα είδη καφέ και τσαγιών, αλλά και σοκολάτα.

Αξίζει να αναφερθεί πως για την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, είναι πολύ σημαντική η προώθηση και διαφήμιση των ελληνικών προϊόντων, για λόγους ποιότητας, αλλά και στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων.

02066

Park Hotel Larisa

Διεύθυνση:ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ
Τηλέφωνο:2410 257071-3
Ιστότοπος: http://www.parkhotellarisa.gr

Park Hotel Larisa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.