Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Paraskevas

Το ξενοδοχείο Παρασκευάς βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία του Τυρού, ακριβώς μπροστά από την καταγάλανη θάλασσα. Λειτουργεί αδιάκοπα από το 1974 ως οικογενειακή επιχείρηση, ενώ ο χώρος του ανακαινίσθηκε το 2006. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ψυγείο minibar, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μπάνιο και μπαλκόνι. Υπάρχουν και δωμάτια με κουζίνα για οικογένειες. Καθημερινά παρέχεται καθημερινός καθαρισμός του δωματίου, ενώ διατίθεται δωρεάν ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Paraskevas

Το ξενοδοχείο Παρασκευάς σερβίρει το λεγόμενο Τσακώνικο Παραδοσιακό Πρωινό με εκλεκτά προϊόντα από την περιοχή.

Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει μαύρο ζυμωτό ψωμί και παξιμάδι χωριάτικο, πάστα ελιάς, ελιές ξυδάτες με ρίγανη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής, φρέσκο αυγό βραστό, γραβιέρα ντόπια και λιαστές ντομάτες. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς το θυμαρίσιο μέλι και το φρέσκο βούτυρο, τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό πορτοκάλι και τα ντόπια γλυκά κουταλιού, όπως ελιά, κυδώνι και σταφύλι, μαζί με μυρωδάτο καφέ ή φρέσκο γάλα ή τσάι του βουνού.

Το ελαιόλαδο, “υγρό χρυσάφι” κατά τον Όμηρο, αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών για τον άνθρωπο. Σήμερα έρχεται η επιστήμη να το επιβεβαιώσει και να χαρακτηρίσει το ελαιόλαδο όχι μόνο ιδανική τροφή αλλά και φάρμακο για πολλές παθήσεις. Γι’ αυτό το λόγο το Τσακώνικο πρωινό στα βάθη των αιώνων έχει ως βασικά του συστατικά το ελαιόλαδο και την ελιά, τα οποία παράγονται παραδοσιακά και αποτελούν παρακαταθήκη από γενιά σε γενιά!

04801

Paraskevas

Διεύθυνση:ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΥΡΟΥ
Τηλέφωνο:27570 41398
Ιστότοπος: http://hotel-paraskevas.com

Paraskevas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.