Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Paraliako Hotel

Το ξενοδοχείο τριών αστέρων, Παραλιακό, βρίσκεται στο Κυπαρίσσι Λακωνίας, στο κέντρο του γραφικού οικισμού της Παραλίας, μόλις 50 μέτρα από τις πεντακάθαρες παραλίες και τα μαγαζιά. Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου ταυτίζεται απόλυτα με το χαρακτήρα του χωριού, καθώς παντρεύει το ξύλο με τη παραδοσιακή πέτρα, τις καμάρες με τους καταπράσινους κήπους, σε ένα μαγευτικό τοπίο με θέα το Μυρτώο Πέλαγος και τους πρόποδες του Πάρνωνα. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου και η ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών εγγυώνται αξέχαστες διακοπές.

Paraliako Hotel

Στην καφετέρια και στις αυλές του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος μπουφές που αποτελείται στη πλειοψηφία του από τοπικά και χειροποίητα εδέσματα, με βάση παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα της λακωνικής γης.

Ο μπουφές περιλαμβάνει φυσικό χυμό από λακωνικά πορτοκάλια, χωριάτικο ψωμί, την παραδοσιακή προπύρα, σπανακοπιτάκια με χειροποίητο φύλλο και γεμισμένα με χόρτα του κήπου, ντόπια φέτα, κέικ πορτοκαλιού και ελαιολάδου, ποικιλία από γλυκά του κουταλιού, χαρακτές αλλά και στουμπιστές ελιές, μέλι, ελαιόλαδο αλλά και κουλουράκια Λακωνίας.

Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί και άλλα προϊόντα ελληνικής παραγωγής, όπως το στραγγιστό γιαούρτι, τα βραστά αυγά, τα φρούτα εποχής, τις μαρμελάδες, τα δημητριακά, τις φρυγανιές, τα κριτσίνια, το φρέσκο γάλα κ.ά.

13593

Paraliako Hotel

Διεύθυνση:ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΜΟΛΑΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:27320 55055
Ιστότοπος: http://www.kyparissi.com

Paraliako Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.