Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Paradise Resort

Το Paradise Resort είναι ένα σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Φοινικούντα, ένα μικρό και γραφικό χωριό στο νοτιότερο μέρος της Μεσσηνίας, 50 χλμ. από την Καλαμάτα.

Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. Τα δωμάτια, με ιδιαίτερο στυλ στη διακόσμηση και με εξαίσια θέα προς το Μεσσηνιακό κόλπο προσφέρουν την απαιτούμενη χαλάρωση και ηρεμία, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς στη Μεσσηνία.

Paradise Resort

Στο Paradise Resort, η διαδικασία του πρωινού αποτελεί μια τελετουργία, όπου οι μυρωδιές προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προφέρει ιδιαίτερες γεύσεις, βασισμένες σε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα σε έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Καθημερνά προσφέρονται φρέσκο ψωμί, παρασκευές φρέσκων αυγών, διαφόρων ειδών αλλαντικά, σπιτικές μαρμελάδες, παραδοσιακά παξιμαδάκια ελαιόλαδου Καλαμάτας, λαλάγγια Καλαμών, κέικ σε διάφορες γεύσεις, τοπικά γλυκά του κουταλιού, ντάκος με ντομάτα, φέτα και ελαιόλαδο Καλαμών, χωριάτικο λουκάνικο πορτοκαλιού Καλαμάτας, ελιές Καλαμών από τον ελαιώνα του ξενοδοχείου, καλαματιανή στραπατσάδα (γνωστή ως καγιανάς), φρέσκα φρούτα και λαχταριστά κρουασάν βουτύρου αλμυρά και γλυκά!

Τέλος, από τον μπουφέ δεν λείπουν το τοπικό παστέλι από αγνό μέλι, τα λουκούμια Καλαμάτας, οι σπιτικές τηγανίτες με μέλι, οι λουκουμάδες και τα αποξηραμένα φρούτα σε συνδυασμό με τον ελληνικό καφέ.

07825

Paradise Resort

Διεύθυνση:ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:27230 28600
Ιστότοπος: http://www.paradise-resort.gr

Paradise Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.