Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Papigiotis

Το νεόχτιστο παραδοσιακό ξενοδοχείο ‘Παπιγκιώτης’ βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Τσεπέλοβου, σε υψόμετρο 1080 μ. στην πλαγιά της Τύμφης, χαρίζοντας εντυπωσιακή θέα από όλα τα δωμάτια!

Στην αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ιδανική για ξεκούραση, χαλάρωση και αναζωογόνηση. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά υφαντά και χειροποίητα πλεκτά και διαθέτουν ανατομικά λάτεξ στρώματα, τηλεόραση και αυτόνομη θέρμανση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη αίθουσα πρωινού και καφέ μπαρ όπου δεσπόζει ένα μεγάλο τζάκι.

Hotel Papigiotis

Κάθε πρωί, στην αίθουσα του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος μπουφές με τοπικά και σπιτικά προϊόντα της περιοχής, καθώς και όλων των ειδών οι καφέδες!

Φρέσκο παραδοσιακό ψωμί από φούρνο της περιοχής, σπιτικές μαρμελάδες, κέικ και ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων όπως στραγγιστό γιαούρτι, βούτυρο, κίτρινο τυρί και φέτα κλέβουν τις εντυπώσεις! Επίσης, σερβίρονται χυμοί, φρούτα εποχής και μέλι από τοπικό παραγωγό, τραχανάς ιδιοπαραγωγής, αλλά και τσάι βουνού που μαζεύουν οι ιδιοκτήτες!

Τέλος, οι επισκέπτες αξίζει να γευτούν τα φρέσκα χωριάτικα αυγά και φυσικά τις γνωστές ζαγορίσιες πίτες που ψήνονται κάθε πρωί για τους επισκέπτες!

13968

Hotel Papigiotis

Διεύθυνση:ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26530 81012

Hotel Papigiotis

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.