Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Panorama Hotel Rooms & Suites

Το ξενοδοχείο Panorama απέχει μόλις 50 μ. από την αμμώδη παραλία του Στομίου Λάρισας, στις παρυφές της Όσσας, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Τα δωμάτιά του είναι φωτεινά και ευάερα, διακοσμημένα σε μοντέρνους ή κλασικούς ρυθμούς, ενώ οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ακόμα μπαρ-εστιατόριο με δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.και μια πληθώρα ελληνικών παραδοσιακών πιάτων που μπορεί κανείς να απολαύσει με θέα στη θάλασσα.

Panorama Hotel Rooms & Suites

Το ξενοδοχείο Panorama σερβίρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παρασκευές φρέσκων ελληνικών αυγών, τηγανίτες, σπιτικές χειροποίητες μαρμελάδες, ποικιλία αλλαντικών και τυριών από ντόπιους παραγωγούς, μέλι από πεύκο ή άνθη της περιοχής, τοπικό στραγγιστό γιαούρτι, δημητριακά, λαχανικά κ.ο.κ.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με χωριάτικο ψωμί, φρούτα εποχής, ελιές, λιαστή τομάτα, κέικ, τραχανά, αλλά και πίτες, όπως σπανακόπιτα και τυρόπιτα. Τέλος, δε θα μπορούσε να παραλείψει κανείς το ρυζόγαλο, τους φρέσκους χυμούς, τις ποικιλίες τσαγιού, το χαμομήλι, τον ελληνικό καφέ και το φρέσκο γάλα, ενώ πρέπει να αναφερθεί πως σε όλες τις συνταγές χρησιμοποιείται εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

07018

Panorama Hotel Rooms & Suites

Διεύθυνση:ΣΤΟΜΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τηλέφωνο:24950 91345
Ιστότοπος: http://www.panoramastomio.gr

Panorama Hotel Rooms & Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.