Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Panorama Hotel

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του, το βασικό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου Πανόραμα είναι η καταπληκτική θέα στον κόλπο των Χανίων και στο ιστορικό νησάκι Θοδωρού. Αυτή η υπέροχη και πολυτελής παραθαλάσσια μονάδα βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. από τα Χανιά και 20 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων.

Το όλο συγκρότημα αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο 138 δωματίων, μια πτέρυγα με 26 οικογενειακά δωμάτια και μια πολυτελή πτέρυγα 35 δωματίων που είναι τοποθετημένη μέσα στους πανέμορφους κήπους του ξενοδοχείου.

Panorama Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται σε εξωτερικό εστιατόριο με πανοραμική θέα προς τον κόλπο των Χανίων. Σε στεγασμένο χώρο δίπλα σερβίρεται ο μπουφές του πρωινού με μεγάλη ποικιλία και με ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, δίνοντας μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα στον επισκέπτη για τα προϊόντα της κρητικής γης. Εκεί, η κρητική γωνιά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φρέσκα τοπικά τυριά (όπως ανθότυρο και μυζήθρα), τηγανητά αυγά με στάκα, ποικιλία από ελιές, αρωματισμένο παρθένο ελαιόλαδο, ντακάκια, ντόπια ροφήματα, ξηρούς καρπούς, πρόβειο γιαούρτι κ.ο.κ.

05196

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο
Μπουγάτσα Χανίων
Σφακιανή Πίτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με χαρούπι
Ελαιόλαδο αρωματισμένο με βότανα
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Panorama Hotel

Διεύθυνση:Τ.Θ. 73
Τηλέφωνο:28210 31700
Ιστότοπος: http://www.panorama-hotel.gr

Panorama Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.