Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Palazzo

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Palazzo, βρίσκεται στον γραφικό και παραλιακό Αρχάγγελο Λακωνίας και προσφέρεται για ήσυχες, ξένοιαστες και αξέχαστες διακοπές καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε απόσταση 28 χλμ. από τη Μονεμβασιά και κτισμένο με μια ιδιαίτερα παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πρόσφερει 14 δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με πολλές ακόμη παροχές και υπηρεσίες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και με μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα.

Hotel Palazzo

Αξιοποιώντας τα απαράμιλλα παραδοσιακά προϊόντα της λακωνικής γης, το ξενοδοχείο Palazzo προσφέρει στον επισκέπτη ένα πλούσιο σε ποικιλία και γεύση πρωινό μπουφέ, με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, φρέσκα και πάνω από όλα ποιοτικά, που προέρχονται κυρίως από ντόπιους παραγωγούς. Εξέχουσα θέση στο πρωινό κατέχουν το ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής και το λακωνικό πορτοκάλι.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα, όπως ψωμί διαφόρων ειδών, κρουασάν, μανιάτικα λαλάγγια, παραδοσιακά παξιμάδια με προζύμι και ελαιόλαδο, καθώς και κουλουράκια με φυσικό χυμό πορτοκαλιού και ελαιόλαδο. Επιπλέον, προσφέρονται καγιανάς Λακωνίας, σύγλινο Μονεμβασίας, χωριάτικα καπνιστά λουκάνικα με πορτοκάλι, γραβιέρα και φέτα Μονεμβασίας, ελιές ιδιοπαραγωγής (τσακιστές, χοντροελιές και Καλαμών), χειροποίητες σπιτικές μαρμελάδες σε διάφορες γεύσεις ανάλογα με την εποχή, γλυκά του κουταλιού, πορτοκαλόπιτα, σαμουσάδες (τοπικά σιροπιαστά γλυκά), δίπλες, αποξηραμένα σύκα, γιαούρτι με δαμάσκηνα, καρύδια και μέλι τοπικής παραγωγής.

Επίσης προσφέρονται καφέδες (ελληνικός, φίλτρου κλπ), τσάι Ταϋγέτου, χαμομήλι και φασκόμηλο που συλλέγεται από τον κήπο του ξενοδοχείου.

07861

Hotel Palazzo

Διεύθυνση:ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 54
Τηλέφωνο:27320 54111
Ιστότοπος: http://www.palazzo.gr

Hotel Palazzo

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.