Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Olympus Terra

Το ξενοδοχείο Olympus Terra χτίστηκε το 2016 στη Γιάννουλη της Λάρισας και χαρακτηρίζεται από την εμπνευσμένη νεοκλασική αρχιτεκτονική και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο, σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του.

Οι υποδομές και οι παροχές του, περιλαμβάνουν τέσσερις αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες για κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες, χώρο υποδοχής, εστιατόριο, μπαρ (όλα διακοσμημένα με βάση την πλούσια ιστορία της περιοχής και τους μυθικούς θεούς του Ολύμπου) και καλαίσθητα δωμάτια με θέα την περιοχή της Γιάννουλης ή τον Όλυμπο.

Olympus Terra

Στο Olympus Terra, η ημέρα ξεκινάει με ένα πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο από αγνά τοπικά προϊόντα που συνδυάζουν και αξιοποιούν για χάρη των πελατών, τον πολιτισμικό και γαστρονομικό πλούτο της θεσσαλικής γης, ούτως ώστε αυτοί να τον γνωρίσουν και να τον γευτούν μέσα από πολλά εδέσματα.

Το ψωμί και τα παξιμάδια από τα θεσσαλικά σιτάρια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες, τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της θεσσαλικής γης που θα προσφέρουν ένα δυνατό και υγιεινό ξεκίνημα στην ημέρα.

15309

Olympus Terra

Διεύθυνση:ΠΑΠΑΓΟΥ 36
Τηλέφωνο:2410 593939
Ιστότοπος: http://www.olympus-terra.gr

Olympus Terra

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.