Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Neptune Hotels Resort Convention & Spa

Χτισμένο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κω, σε απόσταση 18 χλμ από την πόλη και 5 χλμ από το Μαστιχάρι, βρίσκεται το σαγηνευτικό Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, ένα πολυτελές συγκρότημα που τιμά την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.

Αποτελείται από 570 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα υψηλής αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του ο επισκέπτης θα βρει, μεταξύ άλλων, τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, οκτώ συνολικά πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις, θεματικό πάρκο αφιερωμένο στους Ολύμπιους θεούς και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και επιλογές διασκέδασης!

Neptune Hotels Resort Convention & Spa

Στο κεντρικό εστιατόριο στο κτίριο Palace, ο πελάτης θα βρει μεγάλη γκάμα από ελληνικά προϊόντα και από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές! Ξεχωρίζουν το θυμαρίσιο μέλι, το τυρί της πόσας, τα ξεροτήγανα, οι εννιά διαφορετικοί τύποι ελληνικού ψωμιού που ψήνονται σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα κλπ. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα ζεστά εδέσματα γίνονται μπροστά στον πελάτη, δίνοντας του την ευκαιρία να δει τον τρόπο παρασκευής και να πάρει πληροφορίες σχετικά με την συνταγή από τον μάγειρα που την ετοιμάζει.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα το γκουρμέ εστιατόριο «Proteas», το ιταλικό εστιατόριο «Osteria», την «Ταβέρνα» με τις παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ, το «Καφενείο» όπου προσφέρονται παραδοσιακός ελληνικός καφέ, φραπές, ούζο κλπ, αλλά και δύο beach bar.

Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από την ποικιλία των φαγητών του μενού της υπηρεσίας δωματίου (Room Service) και να απολαύσουν το γεύμα τους στο δωμάτιό τους.

10319

Neptune Hotels Resort Convention & Spa

Διεύθυνση:Μαστιχάρι, Κως
Τηλέφωνο:22420 58900
Ιστότοπος: http://neptune.gr

Neptune Hotels Resort Convention & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.