Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mythos Suites

To Mythos Suites είναι ένα οικογενειακό boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Η μοναδική του τοποθεσία προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, μόλις μερικά λεπτά απόσταση από το παλιό ενετικό λιμάνι, το εμπορικό κέντρο και την αμμώδη παραλία.

Στεγασμένο σε ένα αρχοντικό του 16ου αιώνα που ανακαινίστηκε το 1993, διαθέτει πολυτελείς σουίτες και φωτεινά, άνετα δωμάτια, διακοσμημένα με μεράκι και τοποθετημένα γύρω από μια αυλή με μικρή πισίνα και κήπο. Επιπλέον, ξεχωρίζουν τα πρωτότυπα έργα Ελλήνων ζωγράφων και φωτογράφων στους τοίχους της reception και των δωματίων.

Mythos Suites

Στο Mythos Suites Hotel, το πρωινό είναι βασισμένο σε αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας!

Στο πλούσιο πρωινό, ο επισκέπτης έχει μια ευρεία γκάμα επιλογών που περιλαμβάνει φρεσκοψημμένα ψωμιά και αρτοσκευάσματα από ρεθυμνιώτικους φούρνους, σπιτικά κέικ, ντακάκια με μυζήθρα και φρεσκοτριμμένη βιολογική ντομάτα, ελιές, βιολογικά λαχανικά, ντόπια φρούτα εποχής, κρητικό γιαούρτι, μέλι από τον Ψηλορείτη, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού από το Αμάρι, διάφορες γεύσεις μαρμελάδας, βιολογικό απάκι, φρεστυμμένο χυμό πορτοκάλι, ροφήματα (ελληνικός καφές στο μπρίκι, μαλοτήρα, δίκταμο, φλισκούνι κ.ά.), τυριά από όλη την Ελλάδα (όπως φέτα ΠΟΠ Ηπείρου ή Πελοποννήσου, τυριά Αμαρίου όπως γραβιέρα ΠΟΠ, καπνιστό, τυροζούλι, αλλά και γίδινο τυρί με λίγα λιπαρά), βιολογικά αυγά, σαλάμι αέρος, καπνιστή ελληνική γαλοπούλα και βιολογικά λαχανικά Κρήτης κ.ά.

09922

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Μπουγάτσα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Σύμμικτο (με τρείς τύπους αλεύρι και προζύμι)
Πάστα από μαύρες ελιές
Μήλα
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Mythos Suites

Διεύθυνση:ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12
Τηλέφωνο:28310 53917
Ιστότοπος: http://www.mythos-crete.gr/el/

Mythos Suites

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.