Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mountain’s Secret

Ο ξενώνας «Το Μυστικό του Βουνού» βρίσκεται στο Μούρεσι του βορειοανατολικού Πηλίου, λίγα μέτρα από την πανέμορφη κεντρική πλατεία του χωριού, που βρίσκεται ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα αρχοντικό του 1831, που αναπαλαιώθηκε με σεβασμό, αγάπη και πολύ μεράκι και έχει ως κύρια στοιχεία την πέτρα και το ξύλο. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική ξύλινη σκάλα και διαθέτει 5 δωμάτια, ενώ το κάθε επίπεδο έχει κοινόχρηστο σαλόνι με τηλεόραση, βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια.

Mountain’s Secret

Καθημερινά, από τις 08:30 μέχρι τις 11:00 π.μ., οι επισκέπτες του ξενώνα «Το Μυστικό του Βουνού» μπορούν να απολαύσουν τον πλούσιο πρωινό μπουφέ!

Το μενού περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες από εποχικά φρούτα, τοπικό μέλι καστανιάς, ζεστά ψωμάκια, σπιτικά κέικ, φρέσκα αυγά, παραδοσιακές τυρόπιτες και χορτόπιτες, πλούσιες ομελέτες με φρέσκα αυγά και μυρωδικά από τον κήπο του ξενοδοχείου, ελληνικά αλλαντικά, φρέσκες ντομάτες με παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη, αλλά και κριθαρένια παξιμάδια από τον ξυλόφουρνο του χωριού, βαρελίσια φέτα Παρνασσού, φρέσκο γιαούρτι με φρούτα και πολλές άλλες υπέροχες γεύσεις, τις οποίες μπορεί κανείς να συνοδεύσει ιδανικά με μια ποικιλία από καφέδες, είδη τσαγιού και διάφορα βότανα.

14565

Mountain’s Secret

Διεύθυνση:ΜΟΥΡΕΣΙ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλέφωνο:24260 48942
Ιστότοπος: http://www.mountainsecret.gr

Mountain’s Secret

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.