Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Montanema Handmade Village

Το Montanema Handmade Village βρίσκεται σε μια ονειρική τοποθεσία στο Ανθοχώρι του Μουζακίου Καρδίτσας, στη γραφική και ιστορική περιοχή των Αγράφων. Πρόκειται για έναν πραγματικά οικολογικό χώρο, που φτιάχτηκε με γνώμονα την παράδοση και την παροχή όλων των απαραίτητων ανέσεων στον επισκέπτη, ώστε η διαμονή να του μείνει αξέχαστη!

Μεταξύ άλλων, ξεχωριστή θέση κατέχουν η χρήση αγνών προϊόντων, οι τρεις ξυλόφουρνοι, καθώς και η διοργάνωση δραστηριοτήτων όπως μάζεμα φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, πεζοπορία στο γειτονικό φαράγγι, μπάνιο στους καταρράκτες, πικνίκ δίπλα στο ποτάμι και μαθήματα μαγειρικής.

Montanema Handmade Village

Το πρωινό στο Montanema περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση ζυμωτό ψωμί που ψήνεται σε ξυλόφουρνο, παρασκευές χωριάτικων αυγών, χειροποίητο βούτυρο (γίδινο και αγελαδινό), ελληνικά τυριά (κασέρι και κεφαλογραβιέρα από το τυροκομείο Θάνου στο Μουζάκι και φέτα που φτιάχνεται σε τσαντίλα), αλλαντικά από το αλλαντοποιείο του Τσιανάβα στους Σοφάδες, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι Αγράφων, ταχίνι, ελιές κλπ.

Ακόμα, αξίζει να δοκιμάσει κανείς τον τραχανά, τις πίτες (όπως την μπατζίνα από κολοκύθια, τη χορτόπιτα, την πλιγουρόπιτα κλπ), τα φρέσκα λαχανικά και οπωροκηπευτικά, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, το γιαούρτι από τον Παλαμά Καρδίτσας και τους ξηρούς καρπούς που ολοκληρώνουν τον πρωινό μπουφέ.

Επιπλέον, προσφέρονται ροφήματα που φτιάχνονται από βότανα της περιοχής, ελληνικός καφές από το καφεκοπτείο του Τζέλλου στην Καρδίτσα και φυσικά φρέσκος φυσικός χυμός πορτοκάλι.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο Montanema λαμβάνουν χώρα διάφορες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μάζεμα φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, πικνίκ δίπλα στο ποτάμι, αλλά και μαθήματα μαγειρικής.

15186

Montanema Handmade Village

Διεύθυνση:Ανθοχώρι, Μουζάκι Καρδίτσας
Τηλέφωνο:24450 45220
Ιστότοπος: http://www.montanema.gr

Montanema Handmade Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.