Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Montagna Verde

Το Montagna Verde βρίσκεται στην Πορταριά Πηλίου, λίγα μέτρα μετά την κεντρική πλατεία του χωριού στο δρόμο προς τα Χάνια. Εδώ, οι επισκέπτες έχουν το πιο θερμό καλωσόρισμα σ’ ένα τόπο μαγικό, εύφορο και πλούσιο σε γεύσεις, χρώματα και μυρωδιές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ, μοναδικές ανέσεις και υπέροχη θέα, το μπαρ «Με Θέα», κεντρικό κτίριο όπου βρίσκονται η reception, η αίθουσα πρωινού και το καθιστικό με το μπαρ, εξωτερικό μπαρ για τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης χωρίς χρέωση κ.ά.

Montagna Verde

Στο Montagna Verde το πρωινό από απλό γεύμα μετατρέπεται σε ταξίδι γαστρονομίας στο Πήλιο, όπου οι μυρωδιές και τα εδέσματα μαγεύουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη αφήνοντας του μια γεύση Πηλίου στον ουρανίσκο!

Ο μπουφές του πρωινού ξεχειλίζει από μυρωδιές και γεύσεις του τόπου, σπιτικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες με αγνά υλικά δίχως συντηρητικά, φτιαγμένα από το Γυναικείο Συνεταιρισμό Πορταριάς. Στον πρωινό μπουφέ βρίσκει κανείς χειροποίητα εδέσματα με βάση τα φρούτα του τόπου (πορτοκαλόπιτα, μηλόπιτα και σπιτικά κέικ κάθε λογής), ενώ για τους λάτρεις των αλμυρών γεύσεων, προτείνονται παραδοσιακή χορτοτυρόπιτα και ομελέτες από φρέσκα αυγουλάκια. Από τον μπουφέ, δε λείπουν ωστόσο η ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και χυμούς, τα τοπικά αλλαντικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και τα δημητριακά.

Ένα είναι σίγουρο, οι γεύσεις του πρωινού δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!

14661

Montagna Verde

Διεύθυνση:ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Τηλέφωνο:24280 99757

Montagna Verde

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.