Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mistral

Το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο Μιστράλ προσφέρει ένα ασφαλές φιλικό περιβάλλον για ανθρώπους που τυχαίνει να ταξιδεύουν μόνοι, αλλά θέλουν να συνυπάρχουν με άλλους που ταξιδεύουν μόνοι. Έτσι δέχεται μόνο μεμονωμένους πελάτες, αποπνέοντας μια αύρα αυθεντικής φιλοξενίας!

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο όπου κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και το κεραμίδι. Διαθέτει 33 δωμάτια, δύο πισίνες, όμορφους και πλούσιους κήπους, ελεύθερο ίντερνετ, εστιατόριο που εξειδικεύεται στην κρητική κουζίνα κλπ. Το ξενοδοχείο πιστοποιήθηκε το 2013 με το σήμα του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας για τα κρητικά εδέσματα και τα τοπικά προϊόντα.

Mistral

Καθημερινά στο πρωινό σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με τα κρητικά προϊόντα να έχουν την τιμητική τους.

Προσφέρονται ψωμιά και άλλα αρτοσκευάσματα από τον παραδοσιακό φούρνο της γειτονιάς, κρητικά λυχναράκια, ποικίλες παρασκευές αυγών, σπιτικές μαρμελάδες από φρούτα του ξενοδοχείου, αυγοφέτες ή λουκουμάδες με χούμελη, κριθαροκουλούρα ή ελαιόλαδο με πετιμέζι, φρέσκα κέικ, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, γιαούρτι, κρητικός ντάκος, δυο είδη κρητικού μελιού, διάφορες γεύσεις τσαγιού, κρητική μαλωτήρα, φρέσκος καφές, φρέσκοι χυμοί κλπ.

Ειδική μνεία γίνεται στην ελληνική φέτα και τα κρητικά τυριά και αλλαντικά που δεν λείπουν ποτέ από τον μπουφέ, αλλά και στις σφακιανές πίτες με θυμαρίσιο κρητικό μέλι.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Κανένας επισκέπτης δεν φεύγει χωρίς ένα μπουκάλι κρητικό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής του ξενοδοχείου ως δώρο! Κάθε Παρασκευή γίνονται δωρεάν μαθήματα κρητικής κουζίνας και δοκιμής επιλεγμένων κρασιών από την Κρήτη αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επιπλέον, οργνώνονται επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία και την διάσημη πλέον Βιολαία όπου μαθαίνονται τα μυστικά του ποιοτικού ελαιολάδου.

12018

Mistral

Διεύθυνση:Π.Ε.Ο. Κισσάμου - Χανίων, Μαλεμε
Τηλέφωνο:28210 62062
Ιστότοπος: http://www.singlesincrete.com

Mistral

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.