Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mirabilia Boutique Hotel

Το Mirabilia Boutique Hotel είναι ένα κομψό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που λειτουργεί σε πλήρη αρμονία με τη φύση, όπως μαρτυρά και η πολυετής ελιά στο κέντρο του κήπου του. Μεταξύ δάσους και παραλίας, το κατάλυμα έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη ζεν ηρεμία με έναν νησιώτικο χαρακτήρα, αποτελώντας την τέλεια βάση για να εξερευνήσει κανείς τη φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής.

Τα δωμάτια διαθέτουν υδρομασάζ και συστήματα ύπνου Cocomat για ονειρικά βράδια. Το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες των πελατών.

Η σκέψη ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός σαν ολότητα βρίσκεται στο κέντρο της εξυπηρέτησης που παρέχουμε.

Mirabilia Boutique Hotel

Το πρωινό για το Mirabilia Boutique Hotel αποτελεί την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας, αφού έχουμε τη δυνατότητα να καλημερίσουμε τους φιλοξενούμενους μας και να τους βοηθήσουμε να προγραμματίσουν την ημέρα τους.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη των αγνών προϊόντων, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και τον αγροτουρισμό σερβίρουμε χειροποίητες μαρμελάδες, φρεσκοψημένα σπιτικά κέικ, γλυκές και αλμυρές χειροποίητες πίτες, φρέσκα φρούτα, τοπικά τυριά, ντομάτες και ελιές της περιοχής, φρέσκο γιαούρτι με μέλι της περιοχής και άλλες λιχουδιές προερχόμενες από τοπικούς παραγωγούς.

Η γραφική αυλή στην οποία ο επισκέπτης μας απολαμβάνει το πρωινό του, που θυμίζει παραδοσιακή πλατεία με τα τραπεζάκια της και την 300 ετών ελιά στο κέντρο της ολοκληρώνει την μοναδική αυτή εμπειρία.

Mirabilia Boutique Hotel

Διεύθυνση:Κρυοπηγή, 63077, Χαλκιδική
Τηλέφωνο:6932521080, 2374052989

Mirabilia Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.