Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mirabello Beach Hotel & Village

Το ξενοδοχείο Mirabello Beach Hotel και ο οικισμός Mirabello Village αποτελούν το αψεγάδιαστο θέρετρο πάνω στο Αιγαίο Πέλαγος με τις κομψές λειτουργικές εγκαταστάσεις και τις υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες. Σε απόσταση 1,6 χλμ. από το κέντρο του Αγίου Νικολάου, διαθέτει συνολικά 311 εκπληκτικά δωμάτια και μπανγκαλόους με κομψή αισθητική και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον της Κρήτης. Πέρα από τις πολυάριθμες παροχές των εγκαταστάσεων και των δραστηριοτήτων, το συγκρότημα κατέχει επίσης περίοπτη θέση πάνω σε δύο παραλίες με αμμουδιά.

Mirabello Beach Hotel & Village

Στο εστιατόριο του θέρετρου προσφέρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με ποιοτικά τοπικά προϊόντα και πρώτες ύλες.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ελληνικό καφέ ή ρόφημα κρητικών βοτάνων (φασκόμηλο, δίκταμο, μαλοτύρα κλπ), ολόφρεσκα ψωμιά και άλλα αρτοσκευάσματα, εκλεκτά προϊόντα από το Olive Oil Bar, μέλι, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, πρόβειο γιαούρτι από τοπικό τυροκομείο και άφθονα παραδοσιακά κρητικά τυριά (γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα, ανθότυρος, μυζήθρα, ξίγαλο κλπ).

Από αλλαντικά προσφέρονται απάκι και χωριάτικα λουκάνικα, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει ακόμη, καλιτσούνια, διάφορες πίτες (μπουγάτσα, χορτόπιτα, μυζηθρόπιτα κλπ), παρασκευές αυγών και μια ποικιλία γλυκών (ξεροτήγανα, χαλβάς, λυχναράκια, γλυκά κουταλιού και λουκουμάδες).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Διοργανώνονται σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου, κρητική και ελληνική βραδιά με γαστρονομικές απολαύσεις και ζωντανή μουσική, δωρεάν μαθήματα ελληνικής και κρητικής κουζίνας και δωρεάν γευσιγνωσία ροφημάτων και κρασιών. Σε συνεργασία με την Cretan Olive Oil Farm διοργανώνεται ξενάγηση στον όμορο με το ξενοδοχείο χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να δουν παραδοσιακό ελαιοτριβείο, καζάνι ρακής, κλπ. Τέλος, πραγματοποιούνται επισκέψεις σε οινοποιεία.

03010

Mirabello Beach Hotel & Village

Διεύθυνση:ΧΑΒΑΝΙΑ
Τηλέφωνο:28410 28400
Ιστότοπος: http://www.avracollection.com

Mirabello Beach Hotel & Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.