Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mirabelle Hotel

Το Mirabelle Hotel βρίσκεται στο Αργάσι, στη νότια πλευρά της Ζακύνθου. Αποτελείται από 3 κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και διαθέτει 18 μονόχωρα Standard rooms και 9 Studios, πρόσφατα ανακαινισμένα, έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, πλούσιο πρωινό, πισίνα, wi-fi, αίθουσα μπιλιάρδου, επιτραπέζια παιχνίδια, κήπο με τροπική και μεσογειακή βλάστηση κλπ.

Mirabelle Hotel

Το πρωινό στο Mirabelle ξεχωρίζει για τις γεύσεις, τα αρώματα, αλλά και την απλότητα, την καθαρότητα και την αυθεντικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, σερβίρεται καθημερινά από τις 8 έως τις 10, σε έναν δεκάμετρο(!) μπουφέ που περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, διάφορα αρτοσκευάσματα, ποικιλία τυριών και αλλαντικών, φρούτα εποχής, γλυκές και αλμυρές πίτες και τάρτες, κομπόστες, σφολιατοειδή, μπισκοτάκια διαφόρων γεύσεων, δημητριακά και γιαούρτια , μαρμελάδες, μέλι, σαλάτες, λαχανικά, φρέσκους χυμούς, καφέ, γάλα, ρόφημα σοκολάτας, τσάι κλπ.

Τα πάντα γίνονται με προσοχή, μεράκι και με τα φρεσκότερα και ποιοτικότερα υλικά, ενώ επιλέγονται αξιόπιστοι τοπικοί παραγωγοί και αυθεντικές συνταγές που συνθέτουν έναν μοναδικό παράδεισο γαστρονομίας.

09382

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Λαδοτύρι Ζακύνθου
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κεράσι
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Κρεατόπιτα Κεφαλονιάς
Κουλουράκια με Σταφίδες
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Σύμμικτο (με τρείς τύπους αλεύρι και προζύμι)
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Mirabelle Hotel

Διεύθυνση:ΑΡΓΑΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τηλέφωνο:26950 45676
Ιστότοπος: http://www.mirabellehotel.gr

Mirabelle Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.