Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Minos Beach Art Hotel

Το πολυτελές και κομψό Minos Beach art hotel στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου είναι η αγαπημένη επιλογή για όλους όσους εκτιμούν την γνησιότητα και την αυθεντικότητα! Το ξενοδοχείο συνδυάζει στοιχεία όπως η πολυτελής διαμονή, το μινιμαλιστικό περιβάλλον, η ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική, η προσωπική διακριτική εξυπηρέτηση και – φυσικά – η εκλεκτή κουζίνα!

Minos Beach Art Hotel

Καθημερινά, από τις 07:00 έως τις 10:00 το πρωί, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στον πλούσιο μπουφέ του κεντρικού εστιατορίου με τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Μιράμπελου και τους θαυμάσιους κήπους του Minos Beach Art Hotel.

Ο μπουφές περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις όπως φρέσκο ψωμί και φουρνιστές πίτες (χορτόπιτες, μυζηθρόπιτες, σπανακόπιτες κ.ά.) που ετοιμάζονται στην κουζίνα του εστιατορίου, κριθαρένια παξιμάδια, πολύσπορα κριτσίνια, γιαούρτι, παρασκευές αυγών (όπως αφράτες ομελέτες, στραπατσάδα κλπ), εξαίσια λαχανικά και ζουμερά φρούτα, μαρμελάδες, το κρητικό μέλι, γλυκά του κουταλιού, χαλβά και πολλά ακόμη εδέσματα που τραβούν την προσοχή του επισκέπτη.

Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι φρέσκες σαλάτες, ο παραδοσιακός κρητικός ντάκος και η ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά, ενώ το πρωινό ολοκληρώνουν ο παραδοσιακός ελληνικός καφές, το τσάι και ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι.

02160

Minos Beach Art Hotel

Διεύθυνση:Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72 100 Κρήτη
Τηλέφωνο:28410 22345
Ιστότοπος: http://www.bluegr.com

Minos Beach art hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.