Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Minois Village Hotel Suites & Spa

Το Minois Village Hotel Suites & Spa βρίσκεται στην Πάρο, κοντά στην Παροικιά και δίπλα στην παραλία του Παρασπόρου. Ιδανικό καταφύγιο για διακοπές μακριά από τον θόρυβο και πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει πολυτελή απλότητα και σύγχρονη αισθητική, με ανάλαφρους χώρους, λουσμένους στο φως της Μεσογείου, άνετες ιδιωτικές βεράντες και απεριόριστη θέα στο πέλαγος!

Διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων για όλα τα είδη των επισκεπτών, ενώ οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν πισίνα, το Thalassa Spa, τη Veranda Deck με τα μοναδικά δροσερά coctails, το εστιατόριο Avli κ.ά.

Minois Village Hotel Suites & Spa

Στο «Παραδοσιακό ελληνικό πρωινό” προσφέρονται προϊόντα μικρών παραγωγών της Πάρου και της Νάξου και δύο καταστημάτων με παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα! Το πρωινό στηρίζεται στις συνταγές της γιαγιάς και του chef!

Υπάρχουν άφθονα κυκλαδίτικα τυριά (ξερό ανθότυρο και ξυνομυζήθρα Πάρου, γραβιέρα Νάξου, κοπανιστή Μυκόνου, καλαθάκι Λήμνου κλπ), αλλαντικά (όπως λουκάνικα Πάρου και Μάνης), καγιανάς, αλμυρές πίτες, χειροποίητες μαρμελάδες Νάουσας Πάρου, ποικιλία χιώτικων γλυκών του κουταλιού κ.ά.

Τις εντυπώσεις κλέβει η γωνιά του ντάκου, όπου ο επισκέπτης συνδυάζει το κλασικό κρητικό παξιμάδι με ελιές, ντοματάκια τοπικού παραγωγού, αγνό παρθένο κρητικό λάδι, κρίταμο και τυριά.

Τα γλυκά περιλαμβάνουν χαλβά, παστελάκια και αρτοσκευάσματα από φούρνο της Αγκαιριάς, ρυζόγαλο, κέικ, γλυκές πίτες κλπ. Επιπλέον, προσφέρονται φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Παρασκευάζονται σπιτικές πίτες και μαρμελάδες, ενώ γίνεται επίδειξη απλών συνταγών από τον chef ή την ιδιοκτήτρια. Παράλληλα, οι εποχιακές συνταγές αναρτώνται στο facebook. Επιίσης, υπάρχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και οργανώνονται επισκέψεις στο οινοποιείο Μωραΐτη Καμάρων.

13005

Minois Village Hotel Suites & Spa

Διεύθυνση:Παράσπορος Πάρου
Τηλέφωνο:22840 22435, 23555
Ιστότοπος: http://www.minoisvillage.gr

Minois Village Hotel Suites & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.