Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Minoa Palace Resort & Spa

Τo Minoa Palace Resort & Spa είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, κτισμένο σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση 35 στρεμμάτων στον Πλατανιά Χανίων. Η θέα του είναι ένας αρμονικός συνδυασμός των Λευκών Ορέων, του απέραντου Κρητικού Πελάγους με την ατελείωτη παραλία και του μοναδικού καταπράσινου τοπίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πρόσβαση στην παραλία μέσω εναέριας γέφυρας, εξαιρετικό spa, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, κουζίνα βασισμένη στις διατροφικές παραδόσεις της Κρήτης και κήπους από τους οποίους προέρχονται υλικά υψηλής διατροφικής αξίας που χρησιμοποιούνται στα γεύματα του ξενοδοχείου.

Minoa Palace Resort & Spa

Στο εστιατόριο Corali δίπλα στη θάλασσα, στόχος είναι να γνωριστεί ο επισκέπτης με τα κρητικά και τα υπόλοιπα ελληνικά προϊόντα, ώστε να μυηθεί στην παράδοση μέσα από γεύσεις και παρασκευές. Ο μπουφές του πρωινού είναι στον μεγαλύτερο βαθμό (κατά 90%) ελληνικός, με κρητικά κατά κύριο λόγο προϊόντα.

Καθημερινά προσφέρεται τεράστια ποικιλία από ψωμιά και αρτοσκευάσματα που έρχονται από τοπικό συνεργάτη, γιαούρτια, κομπόστες, χυμοί, ροφήματα και μια μεγάλη συλλογή καφέδων και παραδοσιακών αφεψημάτων.

Επίσης, ο μπουφές περιλαμβάνει διάφορα τυριά (όπως λευκό τυρί Κρήτης, ανθότυρος, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), αλλαντικά, ελιές, αλλά και διάφορα ζεστά και κρύα γλυκίσματα, όπως παστέλια, φανουρόπιτα, χαλβάς και λυχναράκια. Τέλος, εκτός από τα άφθονα φρούτα εποχής, σερβίρονται ζεστά και κρύα λαχανικά, αλλά και παρασκευές αυγών κατά παραγγελία.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερα εστιατόρια, αλλά και πέντε μπαρ, στα οποία προσφέρονται διάφορες ποιοτικές γαστρονομικές επιλογές της εγχώριας και διεθνούς κουζίνας!

12634

Minoa Palace Resort & Spa

Διεύθυνση:Πλατανιάς Χανίων
Τηλέφωνο:28210 36500
Ιστότοπος: http://www.minoapalace.gr

Minoa Palace Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.