Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Mikro Papigo 1700 Hotel And Spa

Το βραβευμένο με Πράσινο Κλειδί (σήμα οικολογικής ποιότητας) Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa είναι ένας Boutique οικισμός 5 αρχοντικών, κτισμένος στους πρόποδες του όρους Τύμφη. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Μικρού Πάπιγκου, το πιο καλοδιατηρημένου χωριού του Ζαγορίου, 40 χλμ. από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Η άψογη εξυπηρέτηση, οι άνετοι και μοντέρνα διακοσμημένα χώροι του και η μοναδική του αρχιτεκτονική έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των ταξιδιωτών, ενώ ο κομψός σχεδιασμός των 15 δωματίων και σουιτών κλέβει την παράσταση.

Mikro Papigo 1700 Hotel And Spa

Το ξενοδοχείο Μikro Papigo 1700 Hotel and Spa, έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού στην παραδοσιακή διατροφή επιθυμεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων. Ως εκ τούτου, εδέσματα από φρέσκα, γνήσια, ελληνικά, χειροποίητα προϊόντα συνθέτουν το καθημερινό πρωινό του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρεται το καλοκαίρι στη βεράντα του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα στην εκπληκτική Χαράδρα του Βίκου, ενώ τον χειμώνα στη ζεστή τραπεζαρία.

Καθημερινά προσφέρονται γευστικές και ποιοτικές επιλογές που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακή στριφτή τυρόπιτα, εποχιακές μαρμελάδες, αγνό μέλι από τοπικούς παραγωγούς, γαλακτοκομικά ‘Δωδώνη’ και αλλαντικά της ‘Creta Farm’, μετσοβίτικα τυριά, χωριάτικα αυγά από προμηθευτές της περιοχής, παραδοσιακές χειροποίητες ζαγορίσιες πίτες, τραχανά κλπ.

Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει όλα τα είδη καφέδων (παρέχονται φρεσκοκομμένοι από την αυτόματη μηχανή κοπής καφέ), διάφορα ροφήματα (τσάι βουνού, φασκόμηλο, δυόσμο, μέντα κλπ), αλλά και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

13997

Mikro Papigo 1700 Hotel And Spa

Διεύθυνση:ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τηλέφωνο:26530 41179
Ιστότοπος: http://www.mikropapigo.gr

Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.