Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Metropolis Hotel

Το ιστορικό ξενοδοχείο Μητρόπολις άνοιξε εκ νέου τις πόρτες του στην καρδιά των Ιωαννίνων! Κατέχει μία μοναδική θέση μέσα στο ιστορικό κέντρο σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη, την κεντρική πλατεία και όλα τα αξιοθέατα της πόλης.

Το νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του ξενοδοχείου, έχοντας διατηρήσει κάθε λεπτομέρεια του εξωτερικού αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού διαθέτει 9 πολυτελή δωμάτια που φιλοδοξούν να προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Metropolis Hotel

Το ξενοδοχείο Μητρόπολις, έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού στην παραδοσιακή διατροφή, προσφέρει στον πρωινό μπουφέ καθημερινά, εδέσματα από φρέσκα, γνήσια, ελληνικά, χειροποίητα προϊόντα.

Ανάλογα με την εποχή ο επισκέπτης συναντά ζυμωτά χειροποίητα ψωμάκια και πίτες φτιαγμένες από φρέσκο χειροποίητο φύλλο, σπιτικές μαρμελάδες από τον Γυναικείο Ηπειρωτικό Συνεταιρισμό, ελιές, μέλι προερχόμενο από ντόπιους παραγωγούς, φρέσκο αγελαδινό βούτυρο Δωδώνη, γάλα, γιαούρτι και τυριά ΦΑΓΕ, αλλαντικά ΒΙΚΥ, χωριάτικα αυγά από ντόπιους προμηθευτές, την περίφημη κουρκουτόπιτα Ηπείρου, τραχανά, σπιτικά γλυκά, ποικιλία ειδών καφέ και ροφημάτων, καθώς και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

00601

Metropolis Hotel

Διεύθυνση:ΑΒΕΡΩΦ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 2
Τηλέφωνο:26510 30004
Ιστότοπος: http://www.metropolishotel.gr

Metropolis Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.