Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Messini Beach Club

Το Messini Beach Club άνοιξε τις πύλες του τον Μάιο του 2014, προσφέροντας 62 δωμάτια με 129 κλίνες. Βρίσκεται στην Παραλία Ανάληψης του δήμου Μεσσήνης, 18 χλμ. από την Αρχαία Μεσσήνη, 17 χλμ. από την Καλαμάτα και 12 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Η τοποθεσία, η επιβλητικότητα του Ταϋγέτου και η αύρα του Μεσσηνιακού Κόλπου, δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες που συνδυάζονται με τις υπηρεσίες φιλοξενίας του ξενοδοχείου, που παρέχουν στους πελάτες δυναμικές και δραστήριες διακοπές, δίνοντας έμφαση στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Messini Beach Club

Το «Ελληνικό Πρωινό», που δεσπόζει στο μπουφέ του πρωινού του Messini Beach Club, είναι πλούσιο σε γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ιδιαίτερη, βέβαια, έμφαση στα μεσσηνιακά εδέσματα (στραπατσάδα με σύγκλινο Μάνης, λαλάγγια, δίπλες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, όπως η μαραθόπιτα και η γαλατόπιτα και φυσικά οι φημισμένες ελιές Καλαμών που σερβίρονται ακόμη και ως γλυκό του κουταλιού)!

Ακόμη, το πρωινό προσφέρει φρέσκους χυμούς, φρέσκο γάλα, ελληνικό γιαούρτι, δημητριακά, θυμαρίσιο μέλι Κυθήρων, αυγά, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όλα από τοπικούς παραγωγούς!

Ακολουθεί μια μεγαλή ποικιλία ελληνικών και μεσσηνιακών γαλακτοκομικών τυριών όπως η σφέλα και το ταλαγάνι Μεσσηνίας, ελληνικά αλλαντικά, διάφορα αρτοποιήματα, βουτήματα και φρεσκοψημένο ψωμί που συνδυάζεται περίφημα με τη μαρμελάδα από φραγκόσυκο ιδιοπαραγωγής!

Τέλος, τα γλυκά περιλαμβάνουν φρέσκο ρυζόγαλο, μελωμένους λουκουμάδες, δίπλες και γλυκιές πίτες που συνοδεύονται με ρόφημα της αρεσκείας του πελάτη!

15208

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Σφέλα (ΠΟΠ)
Σύγκλινο Μάνης
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Σύκο
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Σπανακόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελιές Καλαμών
Πεπόνι
Τσάι Ταϋγέτου
Ελληνικός καφές

Messini Beach Club

Διεύθυνση:Παραλία Ανάληψης Μεσσήνη
Τηλέφωνο:27220 23715
Ιστότοπος: http://www.neilson.gr

Messini Beach Club

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.